Officiel Multibane Leverandør til DBU

Multibaner af højeste kvalitet der kan tilpasses dine behov


Multibanen udgør i dag et vigtigt element i fodboldtræningen, fritidsaktiviteter, samt underholdning i skolegården. De kan anvendes til alverdens typer af boldspil og træningsaktiviteter. Den rigtige multibane skaber et lokalt samlested, med mulighed for fodbold, håndbold, hockey og basket.

KOMPAN udvikler og producerer multibaner i verdensklasse, og partnerskabet med DBU giver muligheden for at endnu flere lokalområder kan få etableret en af de populære multisportsarenaer. Multibaner fra KOMPAN kan tilbydes i alle størrelser og med forskellige typer underlag, så den besidder de egenskaber og aktivitetsmuligheder du ønsker. En multibane kan desuden anvendes året rundt af børn og voksne i alle aldre.

DBU Logo

DBU Multibaner

Multibaner fra KOMPAN er udviklet så de opfylder DBU's krav til multibaner og afspeljer KOMPANs høje kvalitetsniveau. Med KOMPANs store ekspertise inden for legeudstyr og udendørs fitness udstyr, er underholdningsværdien altid i top og muligheden for at supplere med andre redskaber er tilgængelig. Partnerskabet med DBU sætter fokus på sundhed, trivsel, fodbold og foreningslivet.

Vi står klar til at hjælpe dig med at søge om tilskud til din kommende multibane af DBU og andre fonde. Vi tilbyder gummiunderlag, kunstgræstæppe og alt hvad du ellers kunne tænke dig på din multibane. Sammen finder vi den perfekte opsætning for jeres multibane.

Få hjælp til at søge tilskud og få inspiration til din nye multibane - Læs mere her

Se vores forskellige multibaner her 

Kontakt os!

DK - DBU Multibane