Dine fordele

Hvad er dine fordele ved at bruge KOMPAN Design Studio?

Med KOMPAN, har du en partner med mere end 40 års omfattende viden i at skabe legepladser rundt omkring i hele verden, og du kan derfor være sikker på, at vi taler dit sprog. KOMPAN opretholder en stærk global og lokal tilstedeværelse, og er klar til at supportere dig i hvert skrift på vejen gennem processen.

Vores kolleger på KOMPAN Design Studio har arbejdet med mange spændende projekter på forskellige steder rundt om i verden og med mange forskellige materialer og produkter. De er derfor i stand til at sætte sig i dine sko, forstå dine idéer, visioner og den nødvendige sammensætning for det pågældende projekt.

Gennem KOMPAN Design Studio har du adgang til hele vores verdensomspændende netværk, f.eks. KOMPAN Play Institute. Kompan Play Institute er en del af et internationalt netværk af forskere og deltager i en række forskellige forskningsprojekter. Videnscentret holder øje med, hvordan samfundstendenserne påvirker børns udvikling og legemønstre. Denne viden bruger vi bl.a. til at udvikle vores unikke landemærke og de bedste produkter.

Dette betyder også, at du kun har en partner at beskæftige dig med - nemlig KOMPAN Design Studio. Vi vil tage os af alle detaljer og kontakt med de forskellige involverede partnere. Dette er også din sikkerhed for, at uanset hvor komplekst dit projekt er, eller antallet af involverede partnere, garanterer vi, at projektet vil være et sammenhængende og holistisk legekoncept.   

Et koncept som vil forbløffe, være legende og skabe en arkitektonisk oplevelse.

 

KOMPAN Design Studio - "playmazing landmarks".