Services

Hvad gør KOMPAN Design Studio?

Vi gør dine visioner mulige.

1

Hos KOMPAN Design Studio, beskæftiger vi os med alle former for projekter. Intet er for småt eller for stort. Baseret på en ny innovativ måde at tænke på og ved at udfordre status quo, stræber vi efter at opnå vores kernemissio, som er at skabe legepladsen som en fantastisk arkitektonisk oplevelse. 

Når du har et ønske om at skabe en specialdesignet løsning, er KOMPAN Design Studio den rette partner for dig. Vi kombinerer kun de bedste og mest velegnede produkter til din løsning, og gennem den nyeste teknologi og de bedste materialer, sikrer vi, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Derfor ligger det det unikke ikke nødvendigvis i det individuelle produkt, men i den rigtige sammensætning af forskellige produkter og materialer - og det er hvad der skaber en "playmazing" legeplads.

Ved at skabe en "playmazing" legeplads, gør vi brug af den omfattende mængde af viden, som vi har omkring børn og leg, og sikrer dermed også et højt niveau af legeværdi. Denne viden er blandt andet indsamlet gennem Kompan Play Institute, som er KOMPAN's interne videncenter. 

Gennem hele udviklingsprocessen, sikrer vi, at du får den nødvendige støtte til at realisere dit unikke projekt.

  • Første møde / brainstorm og udveksling af idéer, de første stregtegninger bliver lavet, det fulde brief færdiggøres mm.
  • Præsentationen af det unikke projekt og omkostningsestimater
  • Komplet pakke af dokumentation, inklusiv sikkerhed
  • Support gennem hele processen
  • Færdigt projekt - klar til at lege!

 

KOMPAN Design Studio opererer både globalt og lokalt, og kan støtte dig i alle ønsker, du matte have.