KOMPAN ICON – Populær ny attraktion i Futuroscope

KOMPAN legepladser fra hele verden

Futuroscope er en af Europas største forlystelsesparker, der ligger nær Poitiers i Frankrig.

Som navnet antyder, er Futuroscope hovedsaglig præget af et fremtidstema, og parkens arkitektur, attraktioner og aktiviteter er domineret af robotter, teknologi og videnskab.

I 2010 installerede Futuroscope en ICON-legeplads fra KOMPAN i parkens gratis legeområde. Attraktionen har været en kæmpe succes, hvor forældrene også tit deltager i legen sammen med deres børn. KOMPAN ICONs interaktive spil har også gjort attraktionen til et stort hit blandt teenagerne, som ellers ofte kan være vanskelige at få med i forlystelsesparker.

Futuroscopes udviklingsdirektør, Jean-Hervé Madec, udtrykker det således: "Disse nye aktiviteter bliver ved med at trække børn til legeområdet. For mig er den store fordel ved KOMPAN ICON, at det er noget, som fungerer, uden at man behøver at holde opsyn med den. Det er også fantastisk, at så mange børn kan lege på samme tid uden at skulle skrives op elle stå i kø."

"Jeg kan varmt anbefale ICON til enhver legeplads, der er beregnet til større børn og familiegrupper," slutter Jean-Hervé Madec, da han opsummerer sin mening om KOMPANs nylige bidrag til Futuroscope.

 

Hurtige fakta
Placering: Poitiers i Frankrig