Manhattan plaza – leg på taget

KOMPAN legepladser fra hele verden

Den 8. juni 2009 åbnede New Yorks første interaktive, elektroniske legeplads i 43rd Street på Manhattan Plaza.

Manhattan Plaza er et socialt boligbyggeri med mere end 3.500 beboere. Takket være et partnerskab mellem Tiki Recreation, Related Affordable og KOMPAN Inc., USA, kan de lokale beboere nu glæde sig over den imponerende fornyelse af legepladsen.

Denne nye opgradering har en  innovativ tilgang til legepladsen på tværs af alder og generationer, og løsningen med  KOMPAN ICON blev valgt, da den  tilskynder og opmuntrer børnene til at være aktive ved at integrere digitale spil ind i legeredskaberne. Den miljøvenlige legeplads er fremstillet af genbrugsmaterialer og baseret på bæredygtige løsninger.

Tiki Recreation blev grundlagt på initiativ fra den tidligere amerikanske fodboldstjerne Tiki Barber og er med til at skabe muligheder for sjov fysisk aktivitet i børns liv.

Margaret Kelly Murphy, der er en mor til tre fra Manhattan Plaza, siger: "Min ældste har ændret sig i det sidste år - han var mere og mere stillesiddende, og jeg var begyndt at blive bekymret for, hvordan jeg skulle få ham væk fra computeren og ud at røre sig. Men nu er han aktiv og tigger om at få lov til at gå ned på legepladsen."

 

Hurtige fakta
Placering: Manhattan i USA