Arkitekter

Helt siden grundlæggeren Tom W. Lindhardts tid, har KOMPAN betragtet legepladser som både funktionelle områder og skulpturelle værker.

Med vore sikre, høj-kvalitetsprodukter som fremstilles i en mangfoldighed af stilarter og materialer, understøttes landskabsarkitektens ønsker og visioner for en bred vifte af produkter til designs og løsninger. Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at opfylde dine behov, for alt fra mindre private legepladser til enorme legelandskaber i bymiljøer mv.

KOMPANs kundeservice og design team står altid klar til at hjælpe dig med tegninger, 2d og 3d, plantegning for hele pladsen og en samlet pakkeløsning, hvis du skulle ønske dette.

Specialdesignet til dine specifikationer

Hvis du gerne vil anvende og tilpasse vores produkter til særlige forhold, kan vi hjælpe dig med at tilpasse KOMPANs legebroer, klatrenet og andet udstyr for at imødekomme netop dine behov. Hvis du har noget helt nyt i tankerne, kan vores kundeservice og design team også designe komplette og unikke legeredskaber for dig.

Vores holdbare produkter, som kræver minimal vedligeholdelse, kræver sjældent reservedele, og er dermed med til at minimere det klimamæssige CO2 fodaftryk fra legepladsen.

Alle vores produkter tilbyder spændende design, høj legeværdi, kompromisløs sikkerhed, unik nyskabelse og langvarig kvalitet.

See the KOMPAN architects cases

KONTAKT FORMULAR

Contact


Hent produkt-filer

I vores produktkatalog kan du se alle vores produkter og hente 2D og 3D DWG/AutoCAD filer til dit projekt.

 

Gå til produkterne