Børnehaver og skoler

Pædagoger, lærere og specialister inden for børns udvikling oplever i stigende grad, at den fremherskende stillesiddende livsstil fører til en forsinket fysisk, social og sproglig udvikling af børnene. Eksperterne er enige om, at mere udendørs leg vil være en fordel i arbejdet med at fremme børns udvikling.

Børn har brug for at føle sig sikre, trygge og afslappede for at kunne lege frit. Men de har også brug for at skubbe deres grænser og udfordre deres omgivelser på uventede måder. Dette er en vigtig del af at udvikle mentale og fysiske evner og kompetencer, og at lære at forudse og håndtere risici.

Undersøgelser viser at fri, aktiv leg holder børn sundere og hjælper dem med at opbygge de fundamentale motoriske færdigheder, og dermed etablere grundlaget for abstrakt tænkning. KOMPAN legepladser er designet til at imødekomme disse faktorer, og via fremme af børns udvikling gennem udfordrende, men sikker leg.

Catalogues.png

Ønsker du at se vores udbud af møbler, garderober og anden indretning til institutioner og SFO'er, kan du med fordel besøge KOMPAN INDOOR.

Vores konsulenter giver gerne uforpligtende rådgivning og gratis legepladsforslag, men også ideer til indretning af jeres lokaler. Se her hvem der er jeres lokale konsulent.

KONTAKT FORMULAR

Contact