Fritid og ferie

I processen med skabelse og design af det perfekte rekreative område, er det vigtigt at tænke over, hvordan folk og dermed gæsterne ønsker at tilbringe deres tid.

For et rekreativt område med fokus på familien,  kan de rette ikke-kommercielle aktiviteter (fx legepladsen) have en stor indflydelse på kundernes tilfredshed, loyalitet og i sidste ende omsætningen.

Legepladsen kan være medvirkende til at skabe den perfekte ferie, hvis de:

• Hjælper børnene til at have det sjovt, slappe af og møde nye venner
• Giver god plads til bevægelse og fysisk aktivitet
• Fremmer kreativitet
• Opfordrer børn til at udforske og opfinde nye lege eller spil, og nye måder at lege sammen
• Tilbyder forældrene muligheden for at deltage i eller rundt om legen

KOMPAN har mange års erfaring med udvikling og design af høj-kvalitetslegepladser indenfor turistbranchen (forlystelsesparker, campingpladser mv.), vi leverer totalløsninger, og optræder som sparringspartner i hvert eneste skridt på vejen.

Vores kundeservice team står parat og klar til at hjælpe dig med at planlægge nye lege miljøer eller tilpasse de eksisterende for at imødekomme skiftende behov. Det kunne fx omfatte inddeling af legepladser i zoner til forskellige bruger- eller aldersgrupper og forskellige aktiviteter. Vi kan hjælpe dig gennem alle faser såsom design, installation og vedligeholdelse.

Det uovertrufne KOMPAN produktkatalog dækker alle behov til legepladser, multisport arenaer og seniorprodukter. Naturligvis er alle KOMPANs produkter TÜV certificeret og følger de fælles gældende sikkerhedsstandarder.

Når du vælger en KOMPAN legeplads, har du altid mulighed for at bruge vores fremragende vedligeholdelsesservice, så din legeplads altid er klar til brug - før sæsonen starter.

KONTAKT FORMULAR

Contact