Park og rekreative områder

KOMPAN tilbyder et stort udvalg af legepladsløsninger. Det store produktsortiment betyder at vi kan matche de ønsker du måtte have for dit område.

Vores produkter er designet således, at de kræver mindst mulig vedligeholdelse. Det sikrer vi gennem anvendelse af materialer af allerhøjeste kvalitet, og helt uden bemalede dele, og dvs. ingen afskalning. Det er vores erfaring, at vi dermed betragteligt øger legepladsen levetid, og det fungerer også som et stærkt forsvar mod eventuel hærværk eller vandalisme.

Hos KOMPAN ved vi, at det at levere legepladser ikke er helt så enkelt og ligetil, som det kan synes. Man skal sikre, at disse er  både inkluderende for alle børn og unge uanset evner og fysisk formåen, samtidig med at den tilbyder sjovt, udfordrende og sikker leg. Det er derfor, vi har en omfattende kundeservice til at hjælpe, støtte og styre hele processen fra ide til legeklar legeplads:

 

  • Dialog med vores legepladskonsulent
  • Teknisk og visuelt design
  • Finansiering Vejledning
  • Installation
  • Vedligeholdelse og serviceplan

KOMPANs tilgang til og forståelse for børn og unges grundlæggende behov indenfor leg og samvær, giver os muligheden for at skabe legemiljøer, som repræsenterer drømmen i samfundet, og vil gavne sundhed og trivsel for brugerne i mange år fremover.