Effektiv og holdbar 3-lags træningsløsninger

Nye træningsløsninger

Hver dag møder KOMPAN kunder over hele verden, som kæmper mod den hurtige urbanisering og nutidens stillesiddende livsstil, hvor borgere og lokalsamfund har et alarmerende lavt niveau af fysisk aktivitet. De finansielle udgifter forbundet med fysisk inaktivitet i form af sundhedsproblemer, afhængighed af hjælp og tabt arbejdsfortjeneste, skaber endnu mere pres på de allerede stramme offentlige budgetter.

KOMPAN tager udfordringen op med en ny holistisk træningstilgang, som består af 3 lag. Dette nye koncept kombinerer fitnessløsninger i et gennemtænkt design, en integreret trænings-app og et program som giver mulighed for onsite trænere.

1. Træningslokationer

Omhyggeligt udvalgte kombinationer af træningsudstyr og underlag, som tilbyder hundredevis af forskellige øvelser og programmer for alle.

Se alle produkter

1-training-location.jpg

2. Trænings-App

App'en fungerer som en online personlig træner, som vejleder brugere I træning og ernæring, samtidig med at den motiverer til at forblive aktiv.

Lær mere om KOMPANs trænings-app

2-training-app.jpg

3. En træner

KOMPAN tror på, at tilstedeværelsen af trænere vil gøre en forskel for at få fuldt udbytte af træningen og at opnå optimal fastholdelse.

3-trainer.jpg

Vil du gerne vide mere? Tryk her. Så kontakter vi dig!