Hvad kan du forvente af KOMPAN

KOMPANs formål er at hjælpe med at skabe et sundere og gladere samfund. Vi stræber hårdt efter at levere de bedste lege- og fitnessløsninger. Vi vil præstere på alle parametre hver gang.

DE MEST SMUKKE OG TIDLØSE LEGE- OG FITNESSDESIGNS

KOMPAN blev født af kunst. For et halvt århundrede siden observerede billedhugger Tom Lindhardt børn, der legede på hans kunstneriske kreationer.

Tom besluttede sig for at lade legepladser blive smukke og tidløse ligesom kunst.

I de efterfølgende år blev den lille Homo Ludens-figur, KOMPANs logo, det ikoniske symbol på opfindsomhed og kvalitet. Logoet fortæller: "dette er kunsten at lege".

-> Lær mere om vores historie
DE MEST SMUKKE OG TIDLØSE LEGE- OG FITNESSDESIGNS

DE MEST LEGEFYLDTE OG UDVIKLENDE LEGE-DESIGNS

Børn er som snefnug, der er aldrig to, der er helt ens. Med KOMPAN-designs er de forskellige elementer, som børn ønsker - spændingen ved høj hastighed, højde, rummet, vigtigheden af rolleleg og kammeratskab - indbygget i hvert modul.

Legepladser er som snefnug - meget genkendelige, men altid forskellige.

Vores mål er tredelt: At skabe en WOW-reaktion, der stimulerer et ønske om at blive (STAY-faktor) og udvikle sig (DEVELOP-faktor) både fysisk og mentalt gennem leg.

-> Se rapporter fra KOMPAN Play Institute

UDENDØRS FITNESS, DER FAKTISK VIRKER

Træning og frisk luft hører naturligt sammen og er den universelle formel til at have det godt. I dag er vi opmærksomme på de positive resultater af fysisk aktivitet. Vores livsstil i det 21. århundrede kræver det, men for at kunne gøre det rigtig, er det nødvendigt med en videnskabelig tilgang til, hvad man skal gøre, hvordan man skal gøre det, og hvad man skal gøre det på. Det er her, at design møder virkeligheden.

Vi samarbejder med sportsfysiologer og fysioterapeuter såvel som universiteter og sportsforskere for at sikre, at vi leverer perfekt og virkningsfuldt udendørs udstyr.

-> Se rapporter fra KOMPAN Fitness Institute

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi ved, at vores kunder er forskellige og ønsker noget forskelligt fra deres legeplads eller fitnessområde: æstetik, temaer, aldersgrupper, antal af børn, der skal kunne lege samtidig, osv. En forlystelsespark ønsker måske at lave en WOW-legeplads for at tiltrække børn. En skole ønsker måske en meget fysisk legeplads, hvor børnene forbrænder en masse energi, så de er i stand til at koncentrere sig i timerne. Så vores arkitekter, landskabsarkitekter og designere skræddersyr løsninger til dig, dine brugere, dine miljøer og dine ønsker.

DE MEST UNIKKE LANDMÆRKER AF KOMPAN DESIGN STUDIO

Hvornår er en legeplads ikke bare en legeplads? Når der kun er én af slagsen. KOMPAN Design Studio skaber legepladser designet fra bunden og fitnessområder, der er skræddersyet til at fortælle noget om det omkringliggende lokalsamfund. De er landmærker så karakteristiske som gaver fra naturen eller arkitektoniske perler. Fra Australien til Frankrig, fra Tyskland til Singapore er det unikke udsagn fra samfund, der ønsker at skille sig ud, klar til at lave deres eget landmærke.

-> Lær mere om KOMPAN Design Studio

DE MEST UNIVERSELLE DESIGNS, DER INKLUDERER ALLE

Leg er den mest magiske ting i et barns liv - alle børns liv. Uanset fysiske eller mentale færdigheder er leg for alle. Der kan ikke være nogen afgrænsede beskyttede områder. Inkluderende leg er kernen i alt, hvad vi arbejder for. Leg uden begrænsninger, hvor børn er så engagerede, at de ikke er opmærksomme på hinandens personlige situation. Universelt design betyder en legeplads fri for stigmatisering, der er til for alle.

-> Lær mere om KOMPAN inkluderende leg

DIN FORETRUKNE PARTNER FRA IDÉ TIL LEG

At bygge en legeplads kan lyde let som en leg, men det kan være meget kompliceret. Vi er som legepladsleverandør klar til at tage byrden af dine skuldre og være din partner i processen.

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter og bedste udformning for dig, dine brugere og dit område. Vi sørger for at den nye plads er et sikkert og dejligt sted at tilbringe masser af timer på og ved.

Vi sørger for, at alt kommer til pladsen til tiden, rydder pladsen, graver ud til fundamentet, installerer produkter, lægger sikkerhedsoverflade, laver stier, sætter hegn, bænke og borde op, etc.

MATERIALER I HØJESTE KVALITET

Legepladser bliver nødt til at holde til slitage fra både vejr og brug. En KOMPAN-plads ser godt ud i mange årtier og kræver meget lidt vedligeholdelse. Kun på den måde vil brugerne få så mange timers glæde som muligt. Derfor bruger vi materialer i højeste kvalitet, der ser indbydende ud i årtier frem og kræver mindst mulig vedligeholdelse.

Det er også grunden til, at vores garantier er de bedste i klassen. Over tid er det det bedste og mest økonomiske for alle.

-> Lær mere om vores garanti

GRØNT OG SIKKERT

Miljø og sikkerhed går hånd i hånd på en KOMPAN-plads, hvor den ene ofte komplimenterer den anden.

Fra råmaterialer til det endelige produkt er evnen til at generere fra genanvendte ressourcer og derefter ikke at efterlade negative aftryk på naturen helt grundlæggende.

Det samme gør sig gældende, når man gør legepladsoplevelsen så spændende og udfordrende som muligt, mens man stimulerer børnenes udvikling uden at udsætte dem for risiko.

-> Lær mere om bæredygtighed i KOMPAN