Legeplads i Providence

Udendørs paradis for unge, der søger masser af spænding 

Udendørs paradis for unge, der søger masser af spænding 

I Providence i South Ripley ønskede landskabsarkitekter at skabe noget helt specielt, noget unikt. Landskabsarkitekterne ønskede en legeplads, der ville passe ind i deres design såvel som det australske DNA fra deres træhuse. Begge ønsker blev opfyldt ved at bruge de "byggesten", der bliver tilbudt af KOMPAN samt gennem et tæt samarbejde med KOMPAN Design Studio i retningen af et endeligt design.  

Den spektakulære legeplads er blevet byens vartegn, og den imponerer alle, der kører ind i Providence i South Ripley. Og på en god dag kan du finde op til tusind unge spændingssøgende, der udforsker legepladsen.

 

Spændende sjov

Spændende sjov

Højt over jorden giver Sky Walk unge spændingssøgende adgang til en verden af leg. Da rebbroerne er transparente, kan børnene virkelig opleve højden, og den svingende rebkonstruktion øger spændingen. For at komme ind i et af "træhusene" skal børnene vælge mellem tre indgange. Spacenet-indgangen udfordrer børnene og træner deres grundlæggende motoriske færdigheder som balance og rumfornemmelse. Sociale og emotionelle færdigheder som mod og selvregulering trænes også, når man har det sjovt på Spacenettet. Børnenes anstrengende klatretur til toppen bliver belønnet med en spændende rutsjetur ned til jorden. Hvis der er behov for mere spænding, giver svævebanen børnene dette, og den lærer dem vigtige sociale og emotionelle færdigheder som at vente på tur og samarbejde.

Fysisk

Social-emotionel

Providence_Horizontal3.jpg

Providence_Horizontal2.jpg

Providence_Horizontal1.jpg

Dette særlige design er ikke lige blevet hevet ned fra hylden. Det er blevet til i tæt samarbejde med KOMPAN-teamet for at finde den bedste løsning, der fungerer for vores område.

Gerard McCormick

Ansvarshavende landskabsarkitekt

Cardno

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.