Aktiver de inaktive

Verden har ændret sig. Den fysiske aktivitet er faldende og omkostningerne til sundhedsvæsenet er steget.

Vores hverdagsliv bliver mere og mere stillesiddende og det gør vores lokalsamfund mere og mere fysisk inaktive. På verdensplan lever over 25% af alle voksne og over 80% af alle unge ikke op til minimumsanbefalingen for fysisk aktivitet. Udgifterne til tabt arbejdsfortjeneste, sygdomsbehandling og efterfølgende rehabiliteringsforløb som følge af inaktivitet, er en stor byrde for samfundet såvel for den enkelte.

Vi skal derfor ikke længere spørge os selv, OM vi skal handle - men mere om HVORDAN. 

KOMPANs egne undersøgelser viser, at ønsket om at blive aktiv er til stede, men at unødige forhindringer kommer I vejen. Dette resulterer I en negative spiral. Tid, penge og motivation er hovedårsagerne til at folk ikke er aktive. 

Aktiver de inaktive
Aktiver de inaktive

Dette er værdifuld indsigt, da KOMPANs undersøgelser viser, at 60% af befolkningen ikke føler, at nutidens offentlige rum motiverer dem til at være fysisk aktive. 

For at gøre inaktive mennesker aktive, skal lokalsamfundet tilbyde tilgængelige og effektive træningssteder. Stederne skal være egnede til alle aldre og evner, og skal tilbyde relevant instruktion, stimulering og motivation.  KOMPANs løsninger fokuserer på de inaktive. Undersøgelser viser, at det at have digital eller fysisk støtte til motion øger bade effektivitet og fastholdelse. Denne støtte kan gøre hele forskellen og bane vejen for et bedre liv.

>>Gå til research fra København

>>Go to research from New York (in English)

>>Go to research from Metz (in English)