Årsrapporter

Operative Højdepunkter 2016

KOMPAN introducerede Mini-serien inden for legestrukturer som er målrettet tumlinge og børnehavebørn, og giver maksimal legeværdi og har et inkluderende design. Mini-serien er resultatet af et samarbejde mellem designere, forskere og sikkerhedsspecialister, og er et godt eksempel på vores markedsledende innovation og design.

KOMPAN fortætter den innovative Robinia-rejse og lancerer nye utrolige slotte og skibe. Tilføjelserne til vores ORGANIC ROBINIA-serie tages til et helt nyt niveau.
KOMPAN Sport & Fitness tilføjede Street Workout som tilbyder nye og relevante træningsløsninger for alle aldre. Vores vision om at få aktiveret en inaktiv verden har ikke ændret sig – derfor har vi lanceret Street Workout.

KOMPAN lancerede SIMPLY Play – et nyt design med sjove aktiviteter for et større segment. SIMPLY Play dækker over helt basale individuelle strukturer, men også større legestrukturer. Nogle gange er alt du behøver bare en legeplads hvor børn kan lege. KOMPANs omfattende viden om leg bliver brugt til at gøre SIMPLY Play et fleksibelt og solidt valg som giver maksimal værdi for pengene.

1494946226_robinia-givskud-denmark-kompan-160621-1629.jpg

Finansielle Højdepunkter

KOMPANs omsætning steg 6,0 % og nåede en ny rekord på DKK 1,504m. EBITA før specielle poster steg fra DKK 127m til DKK 137m. Indtjeningen var som forventet og stadig påvirket af investeringer i produktudvikling og investeringer i vores salgs- og distributionsnetværk. Pengestrømme fra operative aktiviteter var stabile og beløber sig til DKK 125,9m.