Vælg lavere CO2-udledning med KOMPAN

Vi gør det muligt at sænke CO2-udledningen ved at vælge redskaber, der enten er grønne fra starten eller gjort grønne.

Vi bærer alle ansvaret for, at sænke CO2-udledningen for en lysere fremtid for vores børn. Ifølge FN skal vi reducere udledningen med 45% inden 2030 for at holde os under en temperaturstigning på 1,5 grader.

I vores industri kommer mere end 80% af CO2-udledningen fra råvarerne. Derfor har vi valgt at tage udfordringen op og vores mål er at udvikle nye bæredygtige råvarer sammen med vores leverandører.

Resultatet er blevet, at KOMPAN nu kan levere hele legepladser der enten er Born Green eller Made Green.

Born Green-redskaber er fremstillet af naturens eget byggemateriale: træ fra bæredygtigt skovbrug. Derfor kommer de helt naturligt med meget lav CO2-udledning. Made Green-redskaber bliver gjort grønne, da de fremstilles af genbrugsmaterialer såsom affald fra havet, brugte tekstiler, mademballageaffald, brugte plastikposer m.m. Vores nye GreenLine-redskaber er Made Green og og reducerer CO2-udledningen med 50% i forhold til de samme redskaber fra 2014 (afhængig af det valgte produkt).

Det betyder, at du nu kan træffe et grønt valg, når du køber en legeplads.

Fremtidens GreenLine legepladser

KOMPAN har bygget den første af mange GreenLine legepladser. Vi brugte havaffald, forbrugergenbrugsplast og tekstilaffald. Og legepladsen er lige så sjov som de altid har været i KOMPAN.


Grønne nyheder

Vores materialer

Vi leverer legepladser fremstillet af materialer, der enten er grønne i sin natur eller gjort grønne.