Bognor Regis Legeplads, UK

En legeplads, der passer perfekt til det lokale område og til det barske miljø.

Ved kystbyen Bognor Regis, der er i det sydlige England, ønskede de en legeplads, der passede til det lokale område. Den spændende legeplads rummer flere af havets dyr såsom KOMPAN's delfin vippedyr, hajvippen og med et legeskib til, samt Flexotop faldunderlag designet med krabber, fisk og en blæksprutte, der sætter den perfekte ramme for en strandlegeplads kun få meter fra havet.

Fra dag ét var legepladsen virkelig populær blandt de lokale, og det har allerede haft en kommerciel indflydelse på byen. Kaffebaren ved siden af ​​oplever en tredoblet omsætning, og strandlegepladsen er en attraktion der giver unge familier en ekstra grund til at besøge Bognor. Langs kysten er området i dag fyldt med masser af glade børn, der tiltrækker beboere og giver dem følelsen af stolthed, der bidrager til den lokale turistøkonomi.

Legepladsen ligger lige ved strandpromenaden, hvor der er masser af havbrise, saltvand og sand der kan udfordre legeredskaber. Derfor har man valgt at bygge strandlegepladsen i robinie-træ, som er kendt for at være finkortnet, stærkt og meget holdbart.

Kreativitet og spænding

Oase sandlegehuset med sin disk og kran giver børn mulighed for masser af sandleg, noget mange sydkyststrande mangler, herunder Bognor. Børnene stimuleres også når de leger med kranen, der understøtter deres kreativitet og udvikler deres kommunikations- og samarbejdsevner. For eksempel når man skal arbejde sammen for at fylde sand i skovlen og løfte den op med kranen.

For mere action kan børnene tage den spændende svævetur fra svævebanetårnet. Når turen er ved at være slut, er der nogle børn der kan vende rundt, så de kan skubbe sig tilbage til platformen igen. Dette træner børns benmuskler og de store muskelgrupper, samt deres proprioception og timing, som alle er vigtige færdigheder til sport og i livet. Ligeledes styrker det børns tillid til egen krop.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Legepladsen er en virkelig god grund til at besøge Bognor Regis.

Oliver Hansen

Miljø- og strategichef

Arun District Council

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.