Attraktive udearealer i boligområderne

Tiltræk og fasthold beboere med attraktive udendørsrum der danner grundlag for lokalsamfundet.

Tiltræk og fasthold beboere med attraktive udendørsrum der danner grundlag for lokalsamfundet.

KOMPAN skaber løsninger i beboelsesområder, der giver mennesker lov til at lege og motionere. Vi er her for at skabe gladere og sundere samfund. Det er derfor vi arbejder tæt sammen med de forskellige interessenter i hver boligforening.

Når en bygning skal forvandles til et hjem, en bolig, et samfund - er udemiljøet utrolig vigtigt. Det er en udfordring vi har arbejdet med i et halvt århundrede og vores historie taler endda ind i netop dette. KOMPAN blev nemlig født ud af et boligprojekt.

I dag beskæftiger vi os stadig med at skabe værdi med udendørs rekreative områder. For samfundet er en tilfældig sammensætning af mennesker med forskellige jobs, kulturer og ikke mindst aldre. Men uanset hvor vi kommer fra, eller hvad vi arbejder med, så betyder vores hjem alt. Og vores hjem er forbundet med en vis stolthed som er værd at investere i. 

Et rekreativt område skaber sociale fællesskaber

Et rekreativt rum frembringer en følelse af ejerskab hos borgere og beboere. Det er netop det som ændrer et område fra blot et navn til et attraktivt sted at bo. Ejerskab skaber respekt for området og reducerer mængden af hærværk. At prioritere udeområderne fra starten giver derfor værdi på flere områder.

Renover uderummet og få mest muligt ud af det

RefurbishHousing-600.jpg

Selv de bedste rekreative faciliteter holder ikke for evigt. Ethvert attraktivt udeområde vil blive brugt og slidt, og til sidst skal der træffes en beslutning om hvad der så skal ske. I Stuytown i New York valgte de at renovere deres store asfalterede areal, og KOMPAN blev bedt om at skabe et unikt og multifunktionelt fitnessområde som skulle udnytte hele pladsen.

Stuytowns administrerende direktør, Rick Hayduk, forklarer i videoen hvorfor alle beboerne i området nu er så glade for deres nye fitnessområde.

HousingSkyWalk-800.jpgNye og moderne kvarterer

KOMPAN blev stiftet på baggrund af en interessant observation i et boligområde i Odense. Halvfjerdsernes boligblokke var store, grå og kedelige. Derfor blev der bestilt farverige skulpturer som endte med at blive børnenes fristed. Skulpturen blev hurtigt deres legeplads, samlingspunkt og mødested. Kunstneren fik herefter ideen til hvordan han kunne imødekomme netop dette behov, og pludselig var KOMPAN skabt. I dag forenes kunst og leg, og legepladserne er nu en blanding af disse elementer. At etablere og skabe gladere og sundere samfund er en del af vores DNA og vi samarbejder med arkitekter og byrumsudviklere for at understøtte bæredygtige samfund.

HousingPartner-400.jpg Hvad et partnerskab betyder for os

Hos KOMPAN fokuserer vi altid på de mange facetter af rekreative udendørsrum – fra leg til aktivitet, fra hvile til socialt samvær. Vi ønsker at samarbejde i tætte og værdiskabende partnerskaber for at forstå projektets visioner og identificere behov og krav fra beboerne. Vi ønsker nemlig at give jer netop det I ønsker gennem design, installation, sikkerhed og vedligeholdelse. Der findes ikke to identiske områder og derfor skaber vi altid unikke løsninger baseret på områdets placering og beboernes demografi.

Vores lege- og aktivitetspladser fremstilles og installeres altid uden at gå på kompromis. Lang levetid og lav vedligeholdelse er sikret gennem vores enestående garantier.

De rekreative faciliteter er en kritisk succesfaktor for beboernes trivsel. Derudover tiltrækkes beboerne af lækre udendørs faciliteter.

Rick Hayduk

Direktør, StuyTown Property Services

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.