Skab et attraktivt miljø i boligforeningerne

KOMPAN vil skabe steder og rum, inklusiv boligområder, som giver folk plads og mulighed for at lege og/eller dyrke motion. Vi lever for at skabe gladere og sundere samfund. Derfor samarbejder vi tæt med alle interessenter i hvert enkelt boligområde.

KOMPAN skaber løsninger i beboelsesområder, der giver mennesker lov til at lege og motionere. Vi er her for at skabe gladere og sundere samfund. Det er derfor vi arbejder tæt sammen med de forskellige interessenter i hver boligforening.

Når man skal skabe attraktive udearealer i boligområder, er det vigtigt, at løsningen er skræddersyet til at opfylde behovene og ønskerne hos både beboere og bygherrer. Et godt designet udendørs miljø, der aktiverer børn såvel som voksne, er en gevinst for de eksisterende beboere og kan desuden tiltrække nye beboere til området.

Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at identificere beboernes behov og krav. I tæt dialog med jer som samarbejdspartner afdækker vi beboernes behov og krav. Mindre børn har brug for aktiviteter, som de kan bruge alene, og aktiviteter, der kræver forældrenes støtte, alt sammen inden for et miljø, hvor de kan møde nye venner. Teenagere og familier har brug for områder, hvor de kan mødes og være socialt aktive. Vi oplever også et stigende behov for mere fysisk aktivitet hos teenagere og voksne, f.eks. via udendørs sports- og fitnessudstyr. Resultatet er en komplet og unik, skræddersyet udendørs løsning, der skaber størst mulig værdi for specifikke brugere, området og bygherren. Når KOMPAN udvikler løsninger til boligområder, er der forskellige elementer, der skal tages i betragtning:

  • Beboerne, der skal bruge legepladsen.
  • Legepladsen og omgivelserne er et mødested for alle på tværs af generationer.
  • De færdigheder og oplevelser, som lege- og sportspladsen skal bidrage til at udvikle og støtte.
  • Hvordan området skal udformes og opdeles for at støtte brugere i alle aldre med forskellige typer af aktiviteter.
  • Give voksne et stærkt incitament til at være fysisk og socialt aktive. 

Alle har brug for offentlige rum. KOMPAN fokuserer på alle aspekter af leg og bevægelse, fra design til installation, sikkerhedsstyring og vedligeholdelse. Vi går aldrig på kompromis i forhold til vores høje kvalitetskrav, der sikrer jer minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed, så I altid kan have tillid til vores løsning.

Dette kombineret med vores enestående garanti sikrer jeres investering i mange år fremover. På grund af de mange valgmuligheder i KOMPANs sortiment vil hvert boligområde fremstå skræddersyet og unikt.

Få inspiration her og få mere at vide om, hvordan I kan planlægge jeres løsning sammen med vores dygtige konsulenter og udnytte det fulde potentiale i jeres boligprojekt.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent