Boothville Primary School

Legeplads skræddersyet til at passe til skolens udviklingsplan

Sammen med underviserne på Boothville Primary School har KOMPAN designet en legeplads, der er skræddersyet til skolens udviklingsplan. Legepladsen passer perfekt til skolens uddannelsesmæssige mål, der er at bruge legepladsen til at stimulere børnene på mere end bare det fysiske udviklingsområde.

Den farverige legeplads i Boothville giver ikke kun et sikkert sted for børnene at have det sjovt og interagere med hinanden, men det giver også et værdifuldt læringsmiljø, hvor børnene kan udvikle deres sociale, følelsesmæssige, fysiske, kreative og kognitive færdigheder.  

 

Mere end fysisk udvikling

Den farverige legeplads med legetårne, rutsjebaner samt sand- og vandlegeredskaber skaber en WOW-effekt hos børnene på Boothville Primary School. Sand- og vandlegestationen er til stor glæde for sanserne, og inviterer børnene til at lege sammen og være kreative, mens de samtidig lærer at forhandle om, hvis tur det er. I legerummene "Hjemmet" og "Haven" er alt muligt, og det er op til børnenes fantasi og kreativitet at finde ud af, hvilken historie eller rolle de vil spille. De manipulerende og taktile elementer i legerummet stimulerer børnenes sociale og verbale interaktion. Legetårnet giver mulighed for forskellige grovmotoriske aktiviteter såsom at klatre, balancere og rutsje.

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

AESIR_PIECHART_CREATIVE

rope1.jpg

water 1.jpg

playground1.jpg

Det er spændende, og børnene er begejstrede og vil være udenfor i alt slags vejr

Rebecca Payne 

Headteacher 

Boothville Primary School

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.