Boyd Hill Nature Preserve

Forbinder børn med naturen

I Floridas mest tætbefolkede region finder du Boyd Hill Nature Preserve med 245 hektar uberørt vildmark. Her finder du ca. 9,6 kilometer stier gennem en række naturhabitater, der bruges til miljøuddannelsesprogrammer og skoleudflugter. Midt i denne uberørte vildmark, hvor alligatorer og fugle strejfer frit omkring, finder du en naturlegeplads i robinietræ.

Den organiske legeplads passer perfekt til den vilde natur i Boyd Hill Nature Preserve og bruges ofte som en del af undervisningen af børn. Legepladsernes naturlige materialer og legeredskaber i træ inviterer børn til at lære om naturen, og hvordan man kan bevare den, mens de samtidig har det sjovt og hygger sig.

 

Naturlegeplads med masser af sjove aktivitetsmuligheder

Børnene elsker den nye Robinia legeplads med legetårne, legehuse og en forhindringsbane, der giver dem mulighed for at udforske og lege alt fra skjul til forhindringsbaneløb. Den brede vifte af svajende, balancerende og klatre-og-kravle aktiviteter på forhindringsbanen hjælper børnene med at forbedre fysiske evner såsom balance og krydskoordinering af arme og ben. Forhindringsbanen hjælper også børnene med at træne deres sociale og følelsesmæssige evner såsom at samarbejde og vente på, at det er deres tur. Snurreredskaberne og vippedyrene kan fra børnene er helt små hjælpe med at træne balance og rumfornemmelse. Skovbutikken med legedisk og sandaktiviteter inviterer børn til at lege sammen i timevis med sjov og kreativitet.

 

AESIR_PIECHART_COGNITIVE

AESIR_PIECHART_CREATIVE

AESIR_PIECHART_PHYSICAL

Social-emotionel

Boyd Hill-obstacle.jpg

Boyd Hill-helping hand.jpg

Boyd Hill-obstacle play.jpg

Med den nye legeplads kan børnene forblive i kontakt med deres naturlige miljø

Barbara Stalbird in The Gabber 

 Natural and Cultural Areas Manager, City of St. Petersburg

http://thegabber.com/natural-playground-open-at-boyd-hill/

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.