Brårup Skole, Skive

Ikke kun en pause fra undervisningen – men en aktiv tilgang til den

Disse seks unikke legeområder bidrager ikke kun til leg og læring, men har også en positive effekt på elevernes motoriske færdigheder. Legepladsen imødegår lege- og læringsaktiviteter som både stimulere the yngre såvel som de ældre børn i skolen. Alle disse legeområder rummer forskellige sensoriske oplevelser og hare n positive effekt på børns fysiske og sociale færdigheder. Skolen ønskede at skabe et område til deres børn, hvor de kunne lege og lære. Gennem denne udviklingsproces endte Brårup Skole med at opnå en legeplads, hvor elever på tværs af aldersgrupper kunne mødes og lege på samme tid.

Derudover kan dette udendørs område anvendes som et motivations- og undervisningsredskab, der kan udstyre lærerne med nogle aktive læringsaktiviteter, som er afstem med pensum.

Ikke kun en pause fra undervisningen – men en aktiv tilgang til den

Udstyret er installeret med QR-koder som, sammen med KOMPAN smart link, kan bruges i undervisningen.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

"Jeg har nydt at være en del af en lang og unik proces. Jeg kan virkelig godt lide forskellige sociale samlingspunkter som de udendørs områder har skabt og hvordan disse samlingspunkter formår at samle vores elever – ikke kun de yngste, men overraskende nok også vores ældre elever."

Jette Søborg Præstholm

Ledelsesrepræsentant

Brårup Skole

Brårup Skole

Jylland, Skive 34236, Danmark