CampOne Assens Strand

KOMPAN som en del af DNA'et siden 1984

KOMPAN som en del af DNA'et siden 1984

Campingpladsen i Assens havde førhen svært ved at tiltrække familier med børn. Men blot et år efter de havde fået deres legeplads med rumtema, er campingpladsen hele tiden fyldt med grinende børn under hele sæsonen. På CampOnes fem campingpladser i Danmark finder man KOMPAN legepladser med hvert deres tema, der karakteriserer dem.

CampOne har haft KOMPAN legepladser siden 1984, og før de fik bygget deres nye legeplads i Assens, havde de en 36 år gammel legeplads, som de solgte. Muligheden for at kunne gøre sådan noget, understreger blot produkternes høje kvalitet. Og kvalitet er præcis en af de primære grunde til hvorfor CampOne forsætter med at få opsat KOMPAN legepladser over de sidste 30 år!

 

Kvalitetsbevidst leg

Kvalitetsbevidst leg

Med legepladser fra KOMPAN, sikrer CampOne sig god kvalitet og en garanti for at hvis der noget som ikke virker, vil det blive ordnet! Dette resulterer i holdbare legepladser for alle aldre.

Legepladsens tema snakker til børns fantasi og tilskynder dem til dramatisk leg, hvilket resulterer i timevis af leg.

For eksempel inviterer den store Space GIANT børn en tur til månen. Efter at have flyvet i et rumskib, kan børn rutsje på gelænderet eller tage en tur ned ad rutsjebanerne. Nede venter månebilen, og med sin fjedrende base sikrer den en bumpet tur hen over månens overflade! Dramatisk leg udvikler børns sproglige og kommunikative evner, imens de fysiske udfordringer udvikler motoriske færdigheder, muskler og cardio.

 

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

CampOne,-horizontal-1.jpg

CampOne,-horizontal-3.jpg

CampOne,-horizontal-2.jpg

Det er en del af vores DNA at have KOMPAN legepladser på vores campingpladser.

Per Blaabjerg  

Ejer, CampOne Assens