Udendørs Fitness i Capestone

Et innovativt træningsområde i et nyt boligkvarter nord for Brisbane, Australien.

Alt ved Capestone er designet til at få det meste ud af livet omkring søen hvor der er anlagt et nyt boligområde med moderne huse. Ideen har været at skabe et stilfuldt, rummeligt og roligt kvarter, der ligger inden for rækkevidde af alt hvad en moderne familie har brug for. Den nye udendørs fitnessplads er placeret i midten af kvareteret, og er designet til at opfordre de lokale og besøgende i alle aldre til at komme udenfor og være aktive.

Capestone udendørs fitness er baseret på KOMPANs Cross Systems, der i 2017 vandt Best in Category på Australian Good Design Award.

Se det i videoen herunder.

Skaber et sundt fællesskab i et nyt kvarter

Det er nu let at holde sig sund og rask ved Capestone i Australien. Der er åbne arealer, små stier og nu også et innovativt træningsområde - det perfekte sted at være aktiv og dyrke motion!

Området består af flere træningsstationer med bl.a. suspension trainers, kettlebells, barer, bænke til mavebøjninger, cykler og meget mere. Udover alt dette, understøttes området af KOMPANs træningsapp som tilbyder simple instruktioner, træningsprogrammer, udfordringer, videoer og ernæringsmæssig vejledning.

Fysisk

Social-emotionel

Se mere

Se videoen herunder for at få en fornemmelse af områdets design, og hvordan det passer ind i kvarteret. Videoen vil også give dig indsigt i udstyrets funktionalitet, og hvordan du bruger det i din træning.

Det bedste udendørsudstyr jeg har stødt på, og det er designet til at blive brugt af alle niveauer.

Dr. Tim Robards

Kiropraktor

The Robards Method

Capestone, Australien

Queensland, Brisbane 4509, Australien