Capestone Fitness, Australien

Et udendørs fitnessområde til et aktivt lokalsamfund

Et udendørs fitnessområde til et aktivt lokalsamfund

Capestone, nær Brisbane, er et ungt og moderne lokalsamfund hvor beboerne har fokus på en sund og aktiv livsstil. For at give beboerne et sted at træne, ønskede udvikleren et moderne udendørs fitnessområde.

Beboerne er vilde med det nye fitnessområde med de forskellige træningsmuligheder. De er især tilfredse med den medfølgende KOMPAN Fitness App, da den inspirerer dem til nye udfordrende øvelser. Uanset om man er erfaren eller nybegynder er det et oplagt sted at træne med sine naboer og sin familie.

Effektiv træning med tilhørende app

Effektiv træning med tilhørende app

Cirkeltræningsstationerne indeholder avanceret fitnessudstyr af høj kvalitet som beboerne kan træne på uanset evner og niveau. Ved de parallelle stænger kan man udføre øvelser som push-ups eller dips, imens pull-up-stængerne tilbyder en varierede muligheder med de forskellige greb.

KOMPANs Magnetic Bells er særligt velegnede til at opbygge muskelmasse. Der er forskellige vægte så brugerne kan vælge den der passer til deres niveau. De kan også blive inspireret til forskellige øvelser på skiltet ved området eller via KOMPANs Outdoot Fitness app. App'en hjælper brugerne med at finde øvelser og viser hvordan de korrekt udføres.

Udover cirkeltræning er der selvfølgelig også cardiomaskiner. De udendørs træningscykler tilbyder vaskeægte cardiotræning. Med de mange muligheder er fitnessområdet ideelt hvis man ønsker at opretholde en sund og aktiv livsstil. Her kan både trænes alene eller i grupper.

Capestone_Horizontal_1.jpg

Capestone_Horizontal_2.jpg

Capestone_Horizontal_3.jpg

Jeg tror, at en af de store fordele var de tilgængelige træningsapps. Folk kan komme ud og planlægge deres egen træning og det ser ud til at de virkelig bruger det.

Luke Micali 

Landskabsarkitekt

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.