Cawthra Park, Toronto

En bedstemors drøm!

En bedstemors drøm!

Hvem ønsker ikke det bedste for deres børnebørn? En privat velgører i Toronto ønskede at renovere en gammel lokal legeplads i Cawthra park til hendes børnebørn. Efter at have besøgt legepladser i lokalområdet valgte hun udstyr fra KOMPAN til at opfylde sit ønske om en unik legeplads med stor legeværdi, som hendes børnebørn kunne nyde.

Så i dag er parken fyldt med legepladsudstyr af høj kvalitet, der er bygget til at holde i generationer. Med sin brede farvepalet og legeaktiviteter tilfredsstiller denne legeplads selv det mest kritiske publikum - en bedstemor, der ønsker det bedste for sine børnebørn. 

Legefyldte måder at lære vigtige livsfærdigheder på

Legefyldte måder at lære vigtige livsfærdigheder på

Legetårnet med net og rutsjebane tilbyder masser af muligheder for leg. Klatrenettet er en udfordring for børn i alle aldre, og det hjælper børn med at styrke deres muskler og udvikle deres krydskoordinationsevner. Det støtter også børns evne til at bruge begge hjernehalvdele, hvilket forbedrer deres læsning og tænkning. Når børn klatrer op til toppen af Net Twisteren, ned og rundt, og trækker og skubber den og så springer af, så udvikler de deres motoriske færdigheder. I legende forhandlinger om, hvem der gør hvad, opfordrer Net Twisteren børn til at træne deres sociale og følelsesmæssige færdigheder. Den nye legeplads giver legefulde måder at lære vigtige livsfærdigheder på.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Cawthra_horizontal1.jpg

De elsker det! Lige fra børn, der kun kan sidde og ikke stå, og helt op til de ældste.

Howard Nauboris

Rektor

Cosburn Naubori

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.