Central Park Playground in Prague

Hurtigt! Gå om bord i den nye Ugle Skulptur med et vingefang på 11 meter.

Hurtigt! Gå om bord i den nye Ugle Skulptur med et vingefang på 11 meter.

Uglen er landet. I Prag, en af Europas mest kulturelle byer, er den første af en ny generation af legepladser placeret i Central Park. Farverig og enorm med et vingefang på imponerende 11 meter er skulpturen lavet af meget bæredygtigt Robinia-træ. Prag ville have noget unikt og spektakulært, og så snart de så Robinia Uglen, faldt de øjeblikkeligt for dens udseende og ekstraordinære legefunktioner.

Ifølge brugerne af parken har Uglen sjæl og er så spetakulær, at den gør parken unik. Robinia Uglen er hurtigt blevet en enorm del af parken, den hører til der, og det er som om, at den altid har været der.

Sjov og udfordrende

Sjov og udfordrende

Den store Robinia Legeskulptur Uglen giver børn flere legeelementer. De mange måder at nå toppen af uglen på kræver, at børnene tænker kreativt, hvis de går igennem midten af uglen, klatrer på vingerne eller den vanskelige front. At klatre på vingerne eller fronten understøtter muskelstyrken fra fingerspidser til tæer samt krydskoordinationsevner. De mange måder at bestige uglen på giver børn mulighed for at vokse med legepladsen ved at starte med den mest tilgængelige adgang til toppen for gradvist at arbejde sig hen imod den sværeste vej op. Når man når toppen, bliver børnene belønnet med en spændende rutsjetur ned af halefjeren. Den brede rutsjebane giver børnene mulighed for at dele den sjove rutsjetur, der understøtter samarbejde.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

OwlEye.jpg

OwlInside.jpg

OwlSlide.jpg

Legeskulpturen supplerer parken meget godt, og den hører til her nu. Det er, som om den altid har været her.

David Vodrážka

Borgmester, Prag

Relaterede produkter

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.