Chris MacDonald og KOMPAN opfordrer til at søge pulje for at fremme sundhed og trivsel

 

More Play Puljen er skabt på initiativ fra Chris MacDonald og hans non-profit organisation Just Human i tæt samarbejde med KOMPAN. Puljens formål er at give en hjælpende hånd til at realisere drømmen om en lege- og aktivitetsplads, der fremmer sundhed og trivsel i samfundet. Alle foreninger, organisationer, institutioner, kommuner m.m. har derfor mulighed for at søge om at få del i puljens midler.

Læs mere om More Play Puljen og ansøg her.

Et sundt lokalsamfund har brug for et sundt hjerte. Det hjerte kan være lege- og aktivitetspladsen. Det er her, man mødes, udvikler sig og leger sammen. Det er her fremmede bliver legekammerater, og legekammerater bliver venner. Det er her, de voksne taler sammen og sammenhold bygges - for en lege- og aktivitetsplads kan samle folk på tværs af tro, kultur og alder. 

Så har I en drøm om at puste liv i et gammelt udeområde eller give jeres legepladsprojekt det, som I faktisk ikke troede var muligt, så skal I søge om midler fra More Play Puljen. Se nogle udvalgte lege- og aktivitetspladser nederst på siden og bliv inspireret.

 

Samarbejde for trivsel, sundhed og fællesskab

Inspirationen til More Play Puljen kommer fra Chris MacDonald og hans non-profit organisation Just Human, der kæmper for at børn og unge ikke bliver den første generation, der trives dårligere end generationen før dem. Sammen med KOMPAN samarbejdes der for at udvikle og etablere lege- og aktivitetspladser, hvor børn og voksne kan mødes og være sammen. Formålet med lege- og aktivitetspladserne er, at skabe sociale mødesteder, hvor forældre kan være aktive sammen med deres børn og få samvær, nærvær og gode fælles oplevelser med leg og bevægelse.

Just Human og KOMPAN samarbejder om More Play Puljen med en fælles vision om at fremme trivsel og sundhed i det danske samfund og dermed sikre de særlige uderum, der effektivt indbyder og øger samvær, leg og aktivitet.

 

 

 

 

90 p indendørs.png

Ensomhed.png

 

 

 

 

Fedme_50 procent i 2050.png

Related News