Copenhagen International School

En skole med ambitioner for bæredygtighed

En skole med ambitioner for bæredygtighed

Bæredygtighed og uddannelse er nøgleelementerne i hverdagen på Copenhagen International School (CIS). Skolen har et mål om at blive 100% bæredygtig og inspirere og uddanne eleverne til at lede vejen for en mere bæredygtig fremtid.

Skolens bygning har vundet adskillige nationale og internationale designpriser med sit unikke arkitektoniske udseende og de 12.000 solpaneler. Panelerne bidrager ikke kun til bygningens design, de bidrager også til 50% af skolens energiforbrug.

Ambitiøs når man vælger samarbejdspartner

Ligesom med alle andre aspekter af skolen, blev baren sat ekstremt højt da der skulle vælges leverandør til installation og design af den splinternye legeplads på taget. Skolen var helt stålfast på hvad de ville have. Det skulle være meget holdbart for at være bæredygtigt og sikkert og inspirerende for børnene.

Skolen samarbejdede med KOMPAN, som har den miljøvenlige ISO 14001 certificering, om at installere deres nye store legeplads med udsigt over havet. For at matche skolen krav og efterspørgsel blev der brugt bæredygtige og genanvendelige materialer kombineret med så lidt affald i produktionen som muligt.

Et fantastisk undervisningsværktøj

Et fantastisk undervisningsværktøj

Skolen har elever af forskellige nationaliteter fra hele verden og dermed mange forskellige legekulturer. Legepladsen er designet til at give børnene en universel legeoplevelse, der vil udfordre og inspirere dem til at tænke mere over bæredygtighed.

Legepladsen indeholder blandt andet fugleredegynger, Supernova, Galaxy legestruktur, Robinia legehus, Corocord Octanet og en rebbro.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Kompan---Copenhagen-International-School-4_1200x1200.jpg

Kompan---Copenhagen-International-School_1200x1200.jpg

Kompan---Copenhagen-International-School-62_1200x1200.jpg

Vi ønskede holdbare løsninger som skulle være miljøvenlige og samtidig noget som udfordrede og inspirerede eleverne.

Thomas Nielsen

Kommunikationsdirektør

Copenhagen International School

Vi ønskede holdbare løsninger som skulle være miljøvenlige og samtidig noget som udfordrede og inspirerede eleverne.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.