COROCORD™ kvalitetsmaterialer

UDVIKLET TIL AT HOLDE 

3-elementer.jpg

Stålmaster

Kernen i Spacenet-konstruktionen er masten i helpresset kvalitetsstål. Mastens statiske konstruktion udjævner svingninger i Spacenet-konstruktionen. Masterne er varmgalvaniserede som standard og fås med pulverlakeret RAL-farvet finish.

COROCORD-REB

Corocord-reb er særlige reb af "Hercules"- typen med seks kordeler med stålwirekerne, som er stort set uopslidelige. Alle kordeler har en polyamidindpakning, som smeltes ind i hver enkelt kordel. Det betyder, at når overfladefibrene er blevet slidt af på grund af friktion, er hver enkelt kordel stadig beskyttet af en hård polyamidbelægning, så rebene er utrolig slidstærke og modstandsdygtige over for hærværk. Hærdet Corocord-reb produceres kun af Corocord og anvendes udelukkende til Corocord Spacenet-konstruktioner og Corocord-rebløsninger. Og skulle uheldet være ude, kan slidte eller ødelagte rebsegmenter udskiftes på stedet.

"S"-KLEMME

Corocord "S"-klemmer anvendes som standardsamlinger i alle Corocords produkter. De er i rustfrit stål og har en diameter på 8 mm. Enderne er afrundede, og hele klemmen presses fast om rebet med en særlig hydraulisk presse. De kan derfor ikke fjernes med almindeligt værktøj.

PP-Coconut-Rope.jpg

PP-KOKOSREB

PP-kokosreb har en diameter på 150 mm. Den indvendige stålwirekerne har ringe i begge ender, som bruges til at fastgøre rebet til eksisterende elementer.

SICHERUN.jpg

SIKKERHEDSREB/ SIKKERHEDSFORANKRING

Alle udstyrets hovedreb (Spacenet-kantreb), med fire opspændingspunkter, er udstyret med et ekstra sikkerhedsreb. Hvis der opstår fejl i en af hovedsamlingerne, sikrer sikkerhedsrebet Spacenet-konstruktionens stabilitet.

Corocord-mast-membranes.jpg

COROCORD-MAST-MEMBRANER

Corocord membraner består af et friktionsbestandigt gummimateriale i transportbåndskvalitet med fremragende UV-bestandige egenskaber. De er testet til at overholde strenge PAH-krav. De har en kerne bestående af fire lag polyestervæv. Polyesterkernen og den dobbelte gummibelægning har en samlet tyk- kelse på 7,5 mm. I modsætning til almindeligt teltmateriale med en tykkelse på 1-2 mm er det særdeles vanskeligt at ødelægge membranerne ved at skære i dem med en lommekniv. Membraner fås i forskellige farver.

Corocord-aluminium-Clamps.jpg

COROCORD-ALUMINIUMS-KLEMMER

Corocord-aluminiumsklemmer anvendes som samlingsbeslag mellem stålstolper og reb. De to støbte aluminiumsdele skrues sammen. Det gør det muligt at variere klemmens højde.

Corocord-membranes.jpg

COROCORD-MEMBRANER

Corocord-membraner er fremstillet i slidstærkt og UV-bestandigt gummi med fire lag forstær- ket polyestervæv. Corocord-produkter med for- stærket kerne og dobbelt gummibelægning har en samlet tykkelse på 7,5 mm. Membranernes design gør dem skærefaste og stort set uop- slidelige.