Covington Bypark, USA

Centrum for lokalsamfundet

Centrum for lokalsamfundet

Robinieslottet, parkens midtpunkt, var yderst populært allerede inden det var færdigmonteret. Byens børn blev i starten af designprocessen bedt om at tegne deres drømmelegeplads. Af tegningerne fremgik slotte som deres største ønske. Derfor skulle legepladsen selvfølgelig have et stort legeslot!

Legepladsen er omgivet af baseballbaner som bringer en naturlig energi ind på legepladsen hvor børnene kan udfordre deres motorik, koordination og balance i spacenettet eller på forhindringsbanen. For de yngste er der et småbørnsområde med gynger hvor der er plads til alle.

 

Et attraktivt bysamfund

Et attraktivt bysamfund

På trods af, at byen Covington kun består af 720 familier, har den været først med flere ting. Senest har byen fået installeret det første Robinia slot fra KOMPAN i USA. Byen er desuden hjem for forfatteren af den bedst sælgende bog, Ben Hur, og er samtidig den første midt-vestlige by som har en indendørs strand. Legepladsen med robinieslottet har dermed kun bidraget til borgerlig stolthed.

Legepladsens gynger, vippedyr, legestrukturer m.m. består af yderst holdbart robinietræ, som passer perfekt ind i det omkringliggende miljø. Legepladsen er samtidigt blevet en attraktion som tiltrækker nye familier til området.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

US_covington-community-park2-1024.jpg

US_covington-community-park3-1024.jpg

Vi har oplevet at folk køber boliger i vores by på grund af denne legeplads. De siger at "det er sådan en legeplads skal se ud".

Amanda Strawser

Bestyrelsesformand, Covington Byparks bestyrelse  

Vi har oplevet at folk køber boliger i vores by på grund af denne legeplads. De siger at "det er sådan en legeplads skal se ud".

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.