Databeskyttelses- og Privatlivspolitik

Mange tak for din interesse i KOMPAN. Når du besøger vores hjemmeside, køber varer hos KOMPAN, indberetter ulykker, samarbejder med KOMPAN eller i øvrigt kommunikerer med KOMPAN, behandler vi dine personoplysninger. At håndtere dine data på en korrekt måde er et ansvar, vi tager meget seriøst. 

Nedenfor finder du vores Databeskyttelses- og Privatlivspolitik, som er gældende for KOMPANs ydelser i Danmark. KOMPAN må på et hvilket som helst tidspunkt ændre denne politik. Hvis dette gøres, vil det blive vist på denne hjemmeside. Du bør regelmæssigt besøge vores side om Databeskyttelses- og Privatlivspolitik, for at sikre at du er bekendt med den seneste version.

1. Besøgende på KOMPAN hjemmesiden 

Dette afsnit beskriver KOMPANs behandling af personoplysninger om besøgende på KOMPAN.dk. KOMPAN.dk er til for at informere dig om vores virksomhed, produkter, services og partnerskaber og for at give dig mulighed for at kontakte os. Nogle informationer vil vi indsamle direkte gennem kontaktformularer, pop-ups, online diagrammer, kundeundersøgelser, mens andre informationer vil blive indsamlet automatisk via cookies. Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personoplysninger om dig.

1.1 Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger på hjemmesiden er:

KOMPAN Danmark A/S

C. F. Tietgens Boulevard 32 C

5220 Odense SØ 

Danmark

P: +45 63 62 12 50

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

1.2 Indsamling af personoplysninger

KOMPAN kan indsamle og behandle følgende personoplysninger via hjemmesiden:

Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og lignende identifikationsdata

Hvem din arbejdsgiver er og hvor din arbejdsplads har adresse

Interesser, herunder hvilke produkter og ydelser du har vist interesse for

IP-adresse

Oplysninger om din anvendelse af vores websites

It-relaterede oplysninger såsom bruger-id, passwords, log-in-detaljer samt data

 

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i et eller flere af følgende tilfælde:

Når du besøger og browser vores hjemmeside

Når du opretter en brugerprofil

Når du forespørger tilbud på produkter 

Når du bestiller kataloger

Når du tilmelder dig KOMPANs nyhedsbrev

Når du downloader materiale fra hjemmesiden

Når du designer produkter på vores hjemmeside

Når du indsender en forespørgsel gennem en kontaktformular 

Når du kommunikerer med KOMPAN

Når du gør brug af KOMPANs andre funktioner og services 

 

1.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

Administration af brugerkonti og profiler

Håndtering af forespørgsler i vores webshop 

Levering af kataloger bestilt af dig eller levering af tjenesteydelser 

Distribution af nyhedsbreve og anden reklame/marketing

Håndtering af anmodninger fra dig

Levering af kundesupport og kommunikation

Produkt- og serviceudvikling

Statistik og analyse

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem KOMPAN og dig, f.eks. i forbindelse med administration af brugerkonti og profiler eller når du bestiller et katalog via hjemmesiden (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, at udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

KOMPAN bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via sms og e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Udover ovenstående, indsamler og opbevarer vi også oplysninger, som i sidste ende kan hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside. De oplysninger, vi indsamler, gemmes automatisk i et samlet format og gør det ikke muligt for os at identificere dig som person. Vi forbinder ikke den samlede besøgsstatistik med personoplysninger, medmindre du frivilliggør dine personoplysninger.

Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter:

Første parts Cookie support (hvis du tillader os at placere en cookie på din computer)

Besøgs ID (Leveres af en cookie, vi placerer på din computer, når det er muligt)

Henviser (dvs. hvor du kom fra, for eksempel google.com)

Dato og klokkeslæt for besøget

Regionale indstillinger og sprogindstillinger (for at bestemme hvilket land du er i)

Operativsystem (Windows, OS X, Linux, IOS, Android osv.)

Browser og browserversion (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari osv.)

Skærmopløsning (1280x1024, 1024x768 osv.)

JavaScript-support

Java support

IP-adresse (Din computers adresse på internettet) (dette er også personoplysninger og dermed behandlet som sådan)

Titlen på den side, du ser

URL'en for den side, du ser

Se nærmere om anvendes af cookies i vores cookiepolitik, der er tilgængelig her. 

1.4 Opbevaringsperiode

Personoplysninger, der vedrører brugerkonti, vil blive slettet efter 2 års inaktivitet. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at stille din brugerkonto eller profil til rådighed for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger, der er indsamlet gennem kontaktformularer, samt øvrig korrespondance, slettes som udgangspunkt efter 1 år, medmindre korrespondancen vedrører en ordre, en ulykke eller et retskrav. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne yde kundeservice (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af KOMPANs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Din persondata på KOMPAN hjemmesiden 

KOMPAN.dk er til for at informere dig om vores virksomhed, produkter, servicer og partnetskaber, og vi anvender cookies. Nogen information vil vi indsamle direkte gennem kontaktformularer, pop-ups, online diagrammer, kundeundersøgelser, mens andre informationer vil blive indsamlet automatisk. Du vil altid blive informeret inden vi indsamler persondata om dig. KOMPAN er dataansvarlig for persondata som indsamles via vores hjemmeside. 

 

2. Kontaktpersoner hos KOMPANs B2B-kunder, leverandører, forhandlere og andre samarbejdspartnere

Dette afsnit beskriver KOMPANs politik for behandling af personoplysninger indsamlet fra ejere af enkeltmandsvirksomheder eller kontaktpersoner hos KOMPANs B2B-kunder, leverandører, forhandlere og andre samarbejdspartnere, som samarbejder med KOMPAN.

2.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos KOMPAN, som din virksomhed (eller din arbejdsgiver) har indgået en aftale med, samarbejder eller korresponderer med, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

 

2.2 Indsamling af personoplysninger

KOMPAN kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

Individuelle oplysninger såsom fortrukne sprog

Organisationsoplysninger såsom selskabsnavn, selskabsadresse, stilling, forretningsområde, primære arbejdssted og land

Kontraktlige oplysninger såsom købsordrer, fakturaer, kontrakter og lignende aftaler mellem din virksomhed (eller arbejdsgiver) og KOMPAN, hvilket bl.a. kan omfatte dine kontaktoplysninger 

Finansielle oplysninger såsom betalingsbetingelser, detaljer om bankkonto og kreditværdighed 

 

Sådanne oplysninger kan være afgivet direkte af dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance) eller af tredjepart, fx din arbejdsgiver.

 

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

Når din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat i, indgår en aftale med KOMPAN, herunder køber produkter eller ydelser, som tilbydes af KOMPAN 

Når du har vist interesse for KOMPANs produkter eller ydelser, fx ved at give KOMPAN dit visitkort

Når du siger ja tak til at modtage KOMPANs nyhedsbrev 

Når du samarbejder eller kommunikerer med KOMPAN  

2.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

Generelt for at planlægge, opfylde og administrere samarbejdet, herunder eventuelle kontrakter 

Administration, fx behandling af betalinger (herunder inddrivelse af udestående fakturaer), vurdering af kreditværdighed, udførelse af bogførings-, revisions- og faktureringsaktiviteter, forsendelse og levering samt supportydelser

Nyhedsbreve og lignende markedsføringskommunikation

Håndtering af anmodninger fremsat af dig 

Generel kommunikation 

Udvikling af produkter og tjenester 

Statistik og analyse 

Compliance og regulatoriske formål, såsom opfyldelse af vores lovmæssige og compliance-relaterede forpligtelser til at hindre ulovlige aktiviteter

Tvisthåndtering

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem KOMPAN og dig eller din arbejdsgiver, f.eks. i forbindelse med håndtering af ordrer, administration af samarbejdet, brugerkonti og profiler (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). 

 

Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, sikre betalingsdygtighed, håndtere tvister, udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

KOMPANs behandling af dine personoplysninger kan i nogle tilfælde også være nødvendig for at overholde retlige forpligtelser, fx vores forpligtelse til at hindre ulovlig aktivitet (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

 

KOMPAN bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

2.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 3 år fra samarbejdets ophør. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

 

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

 

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af KOMPANs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

3. B2C-kunder (forbrugere)

Dette afsnit beskriver KOMPANs politik for behandling af personoplysninger indsamlet hos kunder, der er forbrugere.

3.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos KOMPAN, som du har indgået en aftale med eller korresponderer med, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

 

3.2 Indsamling af personoplysninger

KOMPAN kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

Individuelle oplysninger såsom fortrukne sprog

Kontraktlige oplysninger såsom købsordrer, fakturaer og lignende 

Finansielle oplysninger såsom betalingsoplysninger, kontooplysninger og betalingsmetode

 

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

Når du indgår en aftale med KOMPAN, herunder køber produkter eller ydelser, som tilbydes af KOMPAN 

Når du siger ja tak til at modtage KOMPANs nyhedsbrev 

Når du kommunikerer med KOMPAN  

3.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

Håndtering af din ordre

Administration, fx behandling af betalinger (herunder inddrivelse af udestående fakturaer), udførelse af bogførings-, revisions- og faktureringsaktiviteter, forsendelse og levering samt support-ydelser

Nyhedsbreve og lignende markedsføringskommunikation

Ekspedition af anmodninger fremsat af dig 

Generel kommunikation 

Udvikling af produkter og tjenester 

Statistik og analyse 

Tvisthåndtering

Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for udførelsen af en kontrakt indgået mellem KOMPAN og dig, f.eks. i forbindelse med håndtering af ordrer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). 

 

Derudover kan behandlingen af dine personoplysninger være baseret på vores legitime interesse i at gennemføre markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde kundeservice, håndtere forespørgsler og andre anmodninger, håndtere tvister, udvikle og evaluere vores produkter og tjenester samt at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

KOMPAN bruger kun dine personoplysninger til at sende dig produktinformation, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lovgivning tillader os at kontakte dig uden sådant samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

3.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive opbevaret i 5 år fra seneste køb/aktivitet. Slettefristen er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne yde kundeservice og håndtere eventuelle retskrav (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

 

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i 2 år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af KOMPANs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

4. Indberetning af ulykker

Dette afsnit beskriver KOMPANs politik for behandling af personoplysninger indsamlet i forbindelse med indberetning af ulykker.

4.1 Dataansvarlig

KOMPAN Danmark A/S

C. F. Tietgens Boulevard 32 C

5220 Odense SØ 

Danmark

 

P: +45 63 62 12 50

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4.2 Indsamling af personoplysninger

KOMPAN kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

Ordrenummer, årstal for indberetningen og indberetningens registreringsnummer

Information om den tilskadekomne person, herunder navn, køn, alder, beskrivelse af ulykken, dato for ulykken, ulykkens konsekvenser, og om den tilskadekomne person har modtaget lægelig behandling i forbindelse med ulykken.

Information om vidner, herunder navn og type af vidne

Billeder, lægeerklæringer, inspektionsrapporter og andre oplysninger, du giver os i forbindelse med indberetningen

Navn, e-mailadresse og telefonnummer på indberetteren

 

Personoplysninger vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

Når ulykker indberettes

I forbindelse med yderligere korrespondance vedrørende ulykker

4.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

Håndtering af retskrav der udspringer fra ulykker forbundet med KOMPAN-produkter

Forebyggelse af fremtidige ulykker

Forbedring og udvikling af produkter

Statistik og analyse 

 

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at håndtere retskrav, forebygge fremtidige ulykker, forbedre og udvikle produkter samt vores legitime interesse i at udføre statistikker og analyser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Behandlingen af helbredsoplysninger sker med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f og artikel 6, stk. 1, litra f).

4.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 10 år. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

5. Kontaktpersoner i forbindelse med udbud

Dette afsnit beskriver KOMPANs politik for behandling af personoplysninger indsamlet i forbindelse med udbud.

5.1 Dataansvarlig

Medmindre andet er oplyst, er det den enhed hos KOMPAN, som giver tilbud i forbindelse med et udbud, der er dataansvarlig i forhold til de indsamlede personoplysninger.

 

5.2 Indsamling af personoplysninger

KOMPAN kan indsamle, behandle og opbevare følgende personoplysninger:

Navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identificerende oplysninger

Organisationsoplysninger såsom arbejdsplads, stilling, forretningsområde, primære arbejdssted og land

Sådanne oplysninger kan være afgivet direkte af dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance) eller af tredjepart, fx din arbejdsgiver.

 

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i en eller flere af følgende tilfælde:

Når din arbejdsgiver giver KOMPAN dine oplysninger i forbindelse med et udbud

Når du kommunikerer med KOMPAN  

5.3 Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger bliver indsamlet med følgende formål:

For at KOMPAN kan afgive tilbud i forbindelse med det pågældende udbud

Generel kommunikation 

Tvisthåndtering

 

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at kunne hhv. afgive tilbud i forbindelse med et udbud, kommunikere med dig i forbindelse med udbuddet samt håndtere tvister, fx hvor der er mistanke om forhold, der medfører at et udbud skal gå om (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5.4 Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 3 år fra udbuddets afslutning. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

6. Brug af billeder

Vi benytter i forskellige sammenhænge billeder og videoer (”billeder”), herunder til kampagner og markedsføringsmateriale, som fx reklamer, flyers, brochurer, såvel som på vores hjemmesider og som en del af vores profiler på sociale medier (fx Facebook, LinkedIn og Twitter). Billeder kan også indgå i præsentationer, artikler eller i anden branchesammenhæng.

Vi indhenter dit samtykke til brugen af billedet i det omfang, vi vurderer, at det er nødvendigt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). I visse situationer anvender vi dog billeder på baggrund af en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f) eller på baggrund af en aftale, fx modelkontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

7. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med KOMPAN leverer relevante ydelser, fx it-leverandører, e-mailudbydere og leverandører af markedsføringsydelser. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler. 

Dine personoplysninger kan derudover blive delt med andre selskaber i KOMPAN-koncernen, hvis det er relevant. 

KOMPAN kan videregive dine personoplysninger med tredjepartsleverandører som fragtfirmaer for at afslutte anmodninger/ordrer for produkter, kataloger mv. foretaget af dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Under visse omstændigheder og ifølge lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive data til myndighederne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c). Vi kan også videregive dine personoplysninger for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra f). Vi kan derudover også videregive dine personoplysninger til eksterne revisorer for at overholde vores revisionspligt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

I forbindelse med KOMPANs udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af KOMPAN. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet KOMPAN har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer. Dine personoplysninger kan derudover overlades til tredjeparts serviceudbydere (databehandlere), der hjælper KOMPAN. I sådanne tilfælde har serviceudbyderne kun ret til at behandle personoplysningerne på KOMPANs vegne og i overensstemmelse med KOMPANs instruktioner.

 

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel som udgangspunkt baseres på EU Kommissionens standardkontraktbestemmelser. 

8. Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i de personoplysninger, som vi behandler og opbevarer om dig, med forbehold af visse lovbestemte undtagelser. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personoplysninger, samt ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du også ret til at kræve, at vi korrigerer eller sletter dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt.

 

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig de personoplysninger, du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode os om at overføre sådanne data til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

8.1 Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med hensyn til nyhedsbreve og andet elektronisk marketingmateriale kan du også bruge "unsubscribe link" i e-mail eller anden kommunikation, som du modtager fra os.

 

Bemærk venligst at tilbagekaldelsen af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af behandlingen før tilbagekaldelsen.

9. Hvem skal du kontakte

Hvis du vil have, at vi opdaterer, retter eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig; eller hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, der opbevares om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer; kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

 

KOMPAN Danmark A/S

C. F. Tietgens Boulevard 32 C

5220 Odense SØ

Danmark

10. Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet ovenfor. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Version 2.0, 01/JUNE/2021 - 2021