De ultimative parkmøbler

Hårdføre parkmøbler med et æstetisk design

Hårdføre parkmøbler med et æstetisk design

Agora-serien indeholder nogle af de mest hårdføre parkmøbler på markedet. Med et kraftigt ståldesign, er parkmøblerne fra Agora-serien yderst holdbare og modstandsdygtige over for hærværk. Udover at være meget holdbart, er serien også designet ud fra de nyeste principper om inklusion for udendørsmøbler uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik. Agora-serien fik tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award i 2019.

I serien finder man nu et nyt design, der tilføjes til udvalget Agora møblerne - nemlig Hangout (til venstre). Ligesom resten af møblerne i serien, kan det nye design fås i en meget holdbar løsning med stål i forskellige farver, der matcher dine behov.

 

Se vores katalog med parkmøbler her

Outdoor_Furniture_2-pcs-stacked1_500.png

Stål med lang levetid

Agorasteel_horisontal2.jpg

Den komplette Agora-serie i det holdbare ståldesign er modstandsdygtig over for hærværk. Borde og bænke er lavet af perforeret HDG-stål, hvor rammer er af varmgalvaniseret stål, hvilket betyder at det kræver nærmest ingen vedligeholdelse.

Det behahagelige mødested

Agorasteel_horisontal1.jpg

Hangout er et behageligt sted at mødes og slappe af. Med dette design kan brugerne både sidde ned og stå op. Produktet er også egnet til aktivitetsområder og sportsarenaer med tilskuere. Eller i skolegården, hvor børn kan sidde sammen og tage en pause fra deres vilde leg.

Det inkluderende design

Agorasteel_inclusive_horisontal3.jpg

Agora parkmøbler til de offentligte udeområder opfylder alle designprincipperne om inklusion. Det inkluderende design giver kørestolsbrugere fuld adgang til bordet, og sørger for at alle kan være med.