Den nye håndcykel

Få en ordentlig overkroppsræning med den nye håndcykel, der kan bruges siddende, stående eller fra kørestol.

Den nye håndcykel slutter sig til familien af vores nye udendørs motionscykler. Den tager udgangspunkt i den samme teknologi som vores city og sport motionscykel, for at understøtte en effektiv, sjov og motiverence træning. Men i stedet for benene, aktivere håndcyklen overkroppen.

Se videoen for at lære mere om håndcyklen.

Den nye håndcykel

Designet til at være inkluderende

Kærestolsbrugere kan tilgå cyklen fra den ene side, og fra den anden side kan cyklen bruges siddende på sædet. Dette gør den ideel til kardiotræning for folk som ikke har fuldt funktionsdygtige ben. Alle overkroppens muskelgrupper aktiveres. Brugerne skifter mellem at skubbe og trække, da modstanden virker i begge retningen. Til genoptræning kan både svagere og ældre mennesker øge deres styrke i arme og skuldre.

Håndcyklen kan også "skifte gear" og være et værdifuldt supplement til folk, der normalt dyrker kardiotræning. Med et adaptivt modstandssystem øges modstanden automatisk og kan udfordre selv de mest trænede atleter. Det automatiske modstandssystem kan også bruges manuelt med den gratis cardio-app fra KOMPAN som forbindes via Bluetooth.

Klik hér og læs nyheden om det nye koncept inden for KOMPANs udendørs motionscykler.

3 måder at bruge håndcyklen på

WheelchairArmBike.png

Fra en kørestol

Håndcyklens design gør det nemt for kørestolsbrugere at tilgå og bruge redskabet. Den adaptive modstand understøtter de svagere brugere, men bliver ved med at udfordre selv når styrken øges.

SeatedArmBike.png

Siddende

Et ergonomisk sæde designet til at give den optimale stilling i forbindelse med både korte og længere træninger. Det lange og vinklede sædedesign understøtter brugere af forskellig højde - man rykker sig simpelthen frem eller tilbage afhængig af hvordan man sidder bedst.

StandingArmBike.png

Stående

Den stående position er ideel til intervaltræning med høj intensitet. Alle muskler bliver aktiveret og det adaptive modstandssystem udfordrer selv de mest trænede personer.