En legeplads baseret på dine vildeste ideer

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

Fantasi

Fantasi

Fortæl os, hvad du forestiller dig. Vi skaber sammen et designkoncept som udtrykker netop dette. Kan du forestille dig en legeplads i trætoppene?

Design

Design

Efter en gennemgang af konceptet, udarbejder vi et designforslag, som du kan udvikle ideer og i sidste ende skabe dit endelige design ud fra.

Legeværdi

Legeværdi

Når designet er fastlagt, bruger vi vores 50 års erfaring i leg til at skabe WOW-effekt for børnene. Vores ingeniører sikrer, at det endelige design overholder alle krav til sikkerhed.

Færdigt vartegn

Vi installerer din nye skræddersyede legeplads for dig og sikrer, at det er klar til at sprede glæde i samfundet i mange år.

Brug for rådgivning?

Vi har over 50 års erfaring med legeredskaber og udeområder og vil hjælpe jer med jeres næste projekt.

Æstetisk design OG sjov for børnene

Kunsten ligger ikke så meget i at skabe et fantastisk vartegn. Den sande kunst ligger i at skabe et fantastisk vartegn som er lige så fantastisk at lege på.

Derfor er vores tilang til design to-delt. Designet skal væres æstetisk, begejstre voksne samt passe ind i omgivelserne. Samtidig skal det appellere til børn med masser af legeværdi. Lad os hjælpe dig med dit næste legepladsdesign!