Det nye ELEMENTS™ - Fyldt med leg

Det nye ELEMENTS™ fokuserer på, at få børn til at være fysisk aktive, samt at udvikle livsvigtige egenskaber igennem aktiv leg. Responsiv leg og leg som kilder i maven, er det bedste til at motivere børn til fysisk leg. ELEMENTS™ er fyldt med legeaktiviteter der giver børnene lige præcis det!

Den nye ELEMENTS™ serie er opdelt i 3 aldersgrupper som hver skaber et legeunivers fyldt med alderssvarende leg og udfordringer: SMÅBØRN (1-4), GROW (2-6) og GO (6-12).

ELEMENTS™ SMÅBØRN & GROW består af bevægelige, responsive, motorisk udfordrende og udforskende løsninger til leg der giver et sikkert, aktivt og udfoldelsesrigt legeunivers. Aktiviteterne skubber blidt til børnenes grænser gennem fysisk leg, og flytter dem samt fremmer deres udvikling. 

Udover at aktivere børn, er ELEMENTS™ GO designet til at inspirere børnenes kreativitet og evne til at tænke innovativt gennem det vi kalder Play360. Legestrukturernes kurvede paneler lader børnene klatre udvendigt, og giver samtidig plads til roligere leg på indersiden af strukturen. 

Leg for alle

Det nye ELEMENTS™ giver masser af leg til brugere på alle niveauer. Med mange aktiviteter i jordhøjde kan alle brugere få adgang til legestrukturerne og et varieret udvalg af legeaktiviteter til rådighed. Med rampeløsninger kan børn i kørestol tilgå legestrukturerne og lege side om side med vennerne. Den ekstra bredde på ramperne giver plads til, at en voksen kan ledsage barnet i kørestolen.

Designet til at forbløffe

Det nye ELEMENTS™ er et æstetisk bidrag til omgivelserne. Med sine organiske former, klare farver og åbne design, gives der en varm, men utraditionel invitation, der drager børn til legen fra lang afstand. WOW-faktoren er det som aktiverer børnenes lyst til at lege!

Klik for at vælge din aldersgruppe

1-4.png

Det nye ELEMENTS™ SMÅBØRN stimulerer fysisk aktivitet hos vores yngste. Med bevægelige elementer og leg der kilder i maven, kan tumlingerne udforske og forstå verden omkring dem. Samtidigt er de aktive og lærer nye færdigheder, der forbereder dem til livet. 

Lær mere 

2-6.png

Det nye ELEMENTS™ GROW er til adræt, responsiv og hoppende leg. GROW er revolutionerende inden for hoppende leg og giver enorm variation i sjove bevægelser. 

Lær mere 

6-12.png

ELEMENTS™ GO sætter en helt ny standard for leg for børn i skolealderen. Sikre og udfordrende legeelementer får børn til at lege og være fysisk aktive i timevis. De får lyst til at komme tilbage og lege videre.

Lær mere 

Frit valg - Fri leg

Det nye ELEMENTS™ er designet til at være en fleksibel legepladsløsning, der tillader en høj grad af tilpasning.

Med den intelligente ELEMENTS™ legepladsløsning kan du tilføje, fjerne og ændre legeaktiviteter, materialer, konstruktionsmuligheder og farvetemaer for at tilpasse det til dit miljø og dine idéer. 

Se mere om netop dette i videoen.

 

Det nye ELEMENTS™ - Fyldt med leg

Testet og godkendt legeværdi

Børn er de førende eksperter i leg. Som altid, har KOMPAN Play Institute testet de nye ELEMENTS™ legefunktioner sammen med børn.

Se mere om børnenes test af vores nye produktserie i videoen.

Det nye ELEMENTS™ - Fyldt med leg

"Spænding og kilden i maven er de stærkeste motivationsfaktorer ved fysisk leg. Det nye ELEMENTS™ er designet til at give børn præcis det og får dem til at være aktive ved brug af spændende og responsive lege – fra de yngste til de ældste."

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Det nye ELEMENTS™ - Fyldt med leg

Bygget til at holde

Den nye ELEMENTS™ produktserie er udelukkende bygget med materialer der er holdbare og som kan modstå hærværk. De holdbare materialer får legepladsen til at bevare sit indbydende udseende i en lang årrække. 

Alle stolper er galvaniserede og pulverbelagt hvilket gør dem modstandsdygtige overfor korrosion. 

Panelerne og tagene har maksimal UV-beskyttelse, hvilket gør at de ikke falmer i solen.

Platformenes gulv er fremstillet af 18 mm tyk højtrykslaminat omkranset af en aluminiumsprofil, der giver en meget høj slidstyrke.

Reb forstærket med stål, er sikret mod hærværk. Det er nærmest umuligt at slide dem op. 

Vi står inde for vores kvalitet, derfor kommer produktserien med 10 års garanti på reservedele.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi har mere end 45 års erfaring med leg og aktivitet og vil hellere end gerne hjælpe jer.