Klar, Parat….. GO!

Det nye ELEMENTS™ GO - En ny standard for sjov og udfordrende leg

Børn er fra naturens side nysgerrige og kreative og de elsker at blive udfordret! Faktisk har de brug for at blive udfordret for at vokse og blive stærke voksne og fremtidens iværksættere.

Den nye ELEMENTS ™ GO produktserie bygger på principper for udfordrende leg, og giver en unik legeoplevelse, der udvikler børnene gennem udfordringer.

Voldsom og tumlende leg samt det at mærke højde, hastighed og at blive væk, er udfordrende og belønnende for barnets udvikling. At lære at mestre egen krop og sind grundet disse følelser er udviklende og af enorm betydning for opbygningen af selvtillid og modstandsdygtighed.

Progressiv udfordring i legen

Det åbne design pirrer til børns kreativitet i forsøget på at finde en vej op og omkring strukturen, der matcher deres evne og villighed til at blive udfordret. Det transparente 360 ͦ  legedesign opfordrer børnene til at være nysgerrige og modige i deres tilgang til legen.

 

Nye legefunktioner med ELEMENTS™ GO

Feeling-of-height.png

Mærk Højden

ELEMENTS ™ GO indeholder legefunktioner og designelementer der giver børnene følelsesen af at være højt oppe. Visuelt gennemsigtige net i de høje rebbroer, lange afstande mellem trinene og lange forbindelser imellem platforme er nøglefunktioner i ELEMENTS™ GO.

Feeling-of-speed.png

Mærk farten

Den spændende følelse af fart er fantastisk til at motivere til fysisk leg. ELEMENTS™ GO introducerer hastighedsfølsomme elementer i legen, der motiverer barnet til at lege længere og forblive udfordret.

Getting-lost.png

At fare vild

Hvor starter man? Hvad nu? Når man leger på ELEMENTS™ GO er intet givet, og barnet skal beherske følelsen af at fare vild. Barnet opfordres til at bruge fantasien og tænke nyt og innovativt for at forme legen.   

360-play.png

360 ͦ  leg

Med de kurvede paneler kan der leges frit i 360ͦ. Panelerne udfordrer barnets mod og kreativitet i måden at klatre opad ydersiden. På samme tid skabes en unik følelse af rummelighed, der giver plads til at lege roligere lege indvendigt. 

Klar! parat... GO, GO, GO... I ethvert miljø

GO-two-solutions.jpg

Et farvetema til ethvert miljø

ELEMENTS ™ GO kan fås i 3 indbydende farvetemaer med dæmpede og modne farver. Det stærke design giver ELEMENTS ™ GO legeområder et cool, ungt udseende, der sender et utraditionelt signal til at lege og appellerer til aldersgruppen.

Du kan vælge dit næste legeområde med et farvetema i klassisk, moderne eller natur. Hvert farve tema er omhyggeligt designet til at komplementere og forstærke omgivelserne -  enten ved at indgå som et naturligt element eller bringe noget nyt til miljøet. Natur farvetemaet forstærker effekten af en legeplads i naturen med sine jordfarver og organiske former. Farvetemaet kan også bringe en del af naturen ind i byen. Moderne farvetema giver legepladsen i byen et ekstra smart udseende der sender stærke signaler som tiltrækker børn og unge. Klassisk farvetema har et imødekommende og genkendeligt design som appellerer til alle.

Colours-of-elements-go.jpg

Verden mangler iværksættere. Det er grunden til vi er nødt til at lære vores børn at mestre følelsen af at blive udfordret og derved vokse op og blive stærke voksne og fremtidens iværksættere. Den nye ELEMENTS GO serie er perfekt til at forme sikre udfordringer. 

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi har mere end 45 års erfaring med leg og aktivitet og vil hellere end gerne hjælpe jer.