Det nye ELEMENTS™ GROW - Voks med legen

ELEMENTS™ GROW er fyldt med legeaktiviteter med det primære formål at fremme før-skolebørns (2-6 år) fysiske aktivitetsniveau og øge deres selvtillid til egne motoriske evner. 

GROW produktserien er den første til at tilbyde hoppende leg som en integreret del af legestrukturen med bløde stolper og platforme. De fjedrende gummimembraner fås i forskellige kombinationer, med varieret springkraft.

Et balanceret mix af fysisk, kognitiv og social leg

ELEMENTS™ GROW er strukturer der understøtter børnenes legeunivers og sikrer en 360 ͦ  udvikling af børns fundamentale færdigheder. GROW universet lader der være plads til både roligere leg, hvor kognitive, kreative og sociale færdigheder stimuleres, og for aktiv fysisk og hoppende leg hvor børnenes selvtillid til de motoriske evner vokser.

 

Nye legefunktioner med ELEMENTS™ GROW

Bouncing-bridge.jpg

Boing, boing, boing...

Det nye ELEMENTS™ GROW  tilføjer en hel ny og stimulerende måde at bevæge sig med elastiske og hoppende legeaktiviteter. At hoppe er en stimulerende bevægelse for muskler og motorikken, og børnene elsker det!

Panels.jpg

Leg ind- og udvendigt

Med sine kurvede legepaneler kan der leges frit i 360 ͦ . En unik følelse af rummelighed giver et stille tilflugtssted indvendigt og en udfordrende klatreoplevelse på ydersiden. Huller i panelerne kan bruges til fodfæste og greb til klatring. Samtidig motiverer de til social leg og interaktion igennem panelerne. 

Climb-and-glide.jpg 

Du kan klatre og rutsje

The new rubber climber is a fun new way of climbing. The rubber membrane moves slightly as the children climb up and provides a soft, muscle stimulation.

Den nye klatrerampe i gummi er en ny måde at klatre og rutsje på. Gummimembranen bevæger sig, gynger og hopper når børnene klatrer op. Det giver børnene en let stimulering af musklerne, og endda på en underholdende måde.

3dNet.png

Tredimensionelt klatrenet

Det tredimensionelle klatrenet tilbyder en ny måde at klatre på for de yngste. I stedet for at klatre up, lader nettet børnene klatre sidelæns og understøtter sociale lege og rollelege.

Voks med legen i ethvert miljø

Grow-two-solutions-in-center.jpg

Et farvetema til ethvert miljø

ELEMENTS™ GROW kan fås i 3 indbydende farvetemaer med klare og dristige farver. Det kraftfulde design giver det nye legeområde et gladt, varmt og indbydende udseende der appellerer til de yngre børn.

Du kan vælge dit næste legeområde i et klassisk, blomstring eller natur farvetema. Hvert farvetema er omhyggeligt designet til at komplementere og forstærke omgivelserne - enten som et naturligt element eller ved at bringe noget nyt til miljøet. Natur farvetemaet forstærker effekten af en legeplads i naturen med sine jordfarver og organiske former. Farvetemaet kan også bringe en del af naturen ind i byen. Blomstring farvetemaet giver legeområdet et legende udseende og skaber varme og glæde i miljøet. Klassisk farvetema har et imødekommende og genkendeligt design som appellerer til alle.

Colour-theme-GROW.jpg

At øge ens tro på egne motoriske færdigheder er afgørende for om barnet bliver selvsikker og i stand til at interagere med venner og engagere sig i leg. Det nye ELEMENTS ™ GROW tilbyder et univers af fysiske og kognitive legeudfordringer for at hjælpe børn med at øge tilliden til deres motoriske færdigheder.

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi har mere end 45 års erfaring med leg og aktivitet og vil hellere end gerne hjælpe jer.

1 Left section
2 Right section