Det nye ELEMENTS™ SMÅBØRN - Udviklende leg

ELEMENTS™ SMÅBØRN – udforskende og fysisk leg

Fysisk leg er altafgørende, også når du er en lille tumling. For små børn er det legen der gør dig aktiv. 

ELEMENTS™ SMÅBØRN er et univers af fysiske og udforskende leg, designet til at øge småbørnenes aktivitetsniveu og fremme selvsikkerheden ved deres motoriske evner.

Med SMÅBØRNS produktserien bliver de mindste opfordret til at udforske verden omkring dem. Det sker igennem responsive lege, og deres udforskning af de bevægelige lege- og musikpaneler. Ved at fortolke reaktionerne, de får under legen, vokser deres forståelse af verden, deres tankegang trænes og de udvikler fundamentale færdigheder. 

Det nye ELEMENTS™ SMÅBØRN er det børnene har brug for til at udvikle færdigheder, der forbereder dem til børnehaven, skolen og livet i det hele taget.

 

Nye legefunktioner med ELEMENTS™ SMÅBØRN 

Graded-universal-access.JPG

Tilgang til leg for alle

ELEMENTS™ SMÅBØRN er tilgængeligt for alle med indgange i forskellige niveauer, skrånende ramper og overførselsplatforme som består af to mindre trin. Med mange aktiviteter i jordhøjde og optimal tilgængelighed, kan brugere, uanset funktionsniveau, være en del af legen.

Sand-&-water-panel.png

Sand- og vandleg

Sand og vand er to af børnenes favoritter når det kommer til at sansestimulerende leg. Dette panel giver mulighed for rolig leg og der er plads til, at flere tumlinger kan lege ved siden af hinanden.

Panels.png

Legepaneler

SMÅBØRN produktserien tilbyder stor variation af bevægelige legepaneler, der træner børnenes kognitive færdigheder. Herover ses et snurrepanel som stimulerer logisk tankegang. 

Music-panel.png

Musik paneler

Børn elsker musik og rytmer. Ved at eksperimentere med musikpanelet skaber de deres egne lyde og melodier. Børnene kan tilgå panelet fra begge sider, og lege og kommunikere med vennerne.

Småbørnsleg i ethvert miljø

Tots-two-solutions-EN.jpg

Et farvetema til ethvert miljø

ELEMENTS™ SMÅBØRN kan fås i 3 indbydende farvetemaer med klare og dristige farver. Det kraftfulde design giver det nye legeområde et gladt, varmt og indbydende udseende der appellerer til de små børn. 

Du kan vælge dit næste legeområde i et klassisk, blomstring eller natur farvetema. Hvert farvetema er omhyggeligt designet til at komplementere og forstærke omgivelserne - enten som et naturligt element eller ved at bringe noget nyt til miljøet. Natur farvetemaet forstærker effekten af en legeplads i naturen med sine jordfarver og organiske former. Farvetemaet kan også bringe en del af naturen ind i byen. Blomstring farvetemaet giver legeområdet et legende udseende og skaber varme og glæde i miljøet. Klassisk farvetema har et imødekommende og genkendeligt design som appellerer til alle.

Untitled-Colours.jpg

For et lille barn er leg måden hvorpå man udvikler nye færdigheder. Det nye ELEMENTS™ SMÅBØRN er et univers af responsive legeaktiviteter der lader småbørn udforske og fremme nye færdigheder baseret på den respons de får i legen. 

 

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi har mere end 45 års erfaring med leg og aktivitet og vil hellere end gerne hjælpe jer.