Dr. Eloise Werlin Park Playground

En klatretur med en smuk udsigt

En klatretur med en smuk udsigt

Vejrforholdene ved kysten med saltvand, vind og sol kræver særdeles slidstærke produkter. 

Mr. Werlin arbejdede sammen byledelsen i Sarasota og Gulf Coast Community Foundation for at skabe en besøgelsesværdi park i Sarasota for folk i alle aldre. 

Parken indeholder legepladsudstyr for børn langs den naturskønne Sarasota bugt. Det store tilløbsstykke er et klatrenet lavet af blåt reb, designet til at booste børns fingerfærdighed, hånd-øje koordination, fantasi og sociale forbindelser – Alt i mens de kan have det sjovt og føle sig sikre. 

Parken blev skabt takket være generøse donationer fra Ernest ”Doc” Werlin og hans mange venner. I disse bestræbelser fik Hr. Werlin betragtelig hjælp fra Gulf Coast Community Foundation og byledelsen i Sarasota. 

Parken er opkaldt efter hans kone, Eloise. Udover at dække konstruktionsomkostningerne oprettede Hr. Werlin et legat, der skulle sikre den fremtidige vedligeholdelse af legepladsen.

 

En klatretur med en smuk udsigt

En klatretur med en smuk udsigt

Lokation: en smuk park på kajen ved Sarasota, skabt til minde for Dr. Eloise Werlin, bringer familier sammen i leg og fysisk komfort i disse fantastiske omgivelser. 

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Dr. Eloise Werlin Park , USA

Hr. Werlin fortalte, at følgende motiverede ham:

”Jeg så folk fiske med deres børn, men børnene havde ikke noget at lave.” 

Mr. Werlin følte, at en park med fantastisk legepladsudstyr ville friste børnene. Derudover, for at tiltrække voksne, tilføjede Hr. Werlin smukke bænke samt skyggelægningsudstyr. Hr. Werlins mål var at skabe et rekreativt område, som kunne underholde børn samtidigt med at være voksenvenligt. Parken, som årligt tiltrækker 75.000 besøgende, er blevet kåret til den bedste park i Sarasota for andet år i træk. 

Da han bliver spurgt, fortæller Hr. Werlin uden videre at skabelsen af denne park er en af hans fineste bedrifter. Han har ikke kun hjulpet lokalsamfundet i Sarasota men også skabt et smukt mindesmærke til hans kone gennem 40 år. 

Hr. Werlin og hans to døtre elsker at besøge parken og dele deres tanker med parkens mange gæster. 

"Jeg så folk fiske med deres børn, men børnene havde ikke noget at lave. KOMPAN blev valgt som leverandør til denne legeplads, da virksomheden leverer legeudstyr af høj kvalitet som også kan modstå et hårdt klima."

Hr. Ernest Werlin

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.