Dyssegårdsparken, Næstved

Fra 26 små legepladser til ét fantastisk anlæg

Sidste år igangsatte grundejerforeningen Dyssegårdsparken i Næstved og det lokale varmeværk en udbygning af fjernvarmesystemet gennem boligområdet. Grundejerforeningen så dette som en mulighed for at øge ejendomskompleksets værdi. 

Som et led i projektet besluttede de at erstatte områdets 26 små og nedslidte legepladser med én enkelt ny udendørsplads til brug for foreningens beboere og byen i almindelighed. I tæt samarbejde med KOMPAN udarbejdede foreningen en løsning, der ville være sjov og berigende for alle de forskellige aldersgrupper, der skulle bruge legeområdet. Tobias Nyberg, som deltog i projektet fra grundejerforeningens side siger, at det giver alle et nyt sted at mødes, lege og være aktive. Uanset alder og evner. "Det nye område har forbedret både boligområdet og hele byens image", siger han og tilføjer, at de er utrolig tilfredse med løsningen fra KOMPAN. 

Fra 26 små legepladser til ét fantastisk anlæg

I tæt samarbejde med KOMPAN udarbejdede foreningen en løsning, der ville være sjov og berigende for alle de forskellige aldersgrupper, der skulle bruge legeområdet.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

"Det nye område har forbedret både boligområdet og hele byens image"

Tobias Nyberg

Legepladsansvarlig

Dyssegårdsparken

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.