Egeskov Slot

Legeskoven er en rejse gennem KOMPANS historie

Legeskoven er en del af forlystelsesparken Egeskov Slot og er en af de største KOMPAN legepladser i Europa. Parken har gennem årene udviklet deres legeplads, som er kendt som Legeskoven. Den idylliske skov er vært for et stort legeområde med en bred vifte af legemuligheder for alle – lige fra det unikke 12 meter høje COROCORD klatrenet til småbørns legeområdet. Legepladsen er blevet både udviklet og udvidet gennem årene, hvilket gør at legeoplevelsen bliver en tidsrejse gennem de forskellige serier af KOMPAN produkter. 

De ikoniske legestrukturer, med deres farverige paneler og store variation af både roterende aktiviteter og rutchebaner skaber den perfekte legeværdi for ældre børn og tilbyder klatreoplevelser som udfordrer selv de voksne. En af de nyeste tilføjelser til skoven er H.C. Andersen smart playground. Den faciliterer både fysisk og virtuel leg, hvor brugerne kan lære om eventyrene og historierne af den verdensberømte forfatter. Fælles for alle aktiviteter er, at de er børnevenlige og yder det højest mulige sikkerhedsniveau for sine brugere.

Et sted hvor alle aldre kan mødes, være aktive og være sammen

Lige fra de første MOMENTS strukturer, til det spritnye COROCORD net. På legepladsen kan man finde udfordringer for både børn og deres forældre.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

"I legeskoven bliver børn i alle alder udfordret mens de har det sjovt. Der er noget for enhver smag. Legeskoven er en oase i bøgeskoven, omringet af høje træer og smuk natur. Du finder ikke et bedre sted at holde en skovtur."

Egeskov.dk

Egeskov Slot

Fyn, Kværndrup 84478, Danmark