Eiffeltårnet, Paris

KOMPANs legepladser omringer en af verdens mest besøgte monumenter samt underholder og udvider oplev

KOMPANs legepladser omringer en af verdens mest besøgte monumenter samt underholder og udvider oplevelsen for turister og lokalbefolkningen.

I skyggen af træerne og inden for en kort gåtur fra en af verdens største og mest ikoniske monomenter, ligger der flere legepladser fra KOMPAN. Hvert år besøger millioner af turister og parisere de omkringliggende parker for at beundre tårnet, slappe af, tage på picnic eller lege på de mange legepladser. På trods af at legepladserne bliver brugt meget, forbliver de, selv efter mange år, sikre og sjove.

Leg skubber grænserne

Leg skubber grænserne

Eiffeltårnet blev bygget i 1889 i forbindelse med World's Fair, for at fremvise kunsten af moderne ingeniørarbejde. Dengang skulle tårnet symbolisere videnskabelige fremskridt, og grænserne for hvad der var muligt blev flyttet betragteligt. På samme måde har vores legepladser til formål at stimulere og udfordre børn, så de kan finde nye grænser for hvad de er i stand til fysisk, kognitivt, kreativt og socialt.

Parkerne omkring tårnet indeholder en bred vifte af KOMPAN legeredskaber til alle aldersgrupper. Børnene kan udvikle dem i en moderne Galaxy-struktur, et traditionelt legehus, et legetog, en masse forskellige vipper og i det store Explorer Dome.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

EiffelTowerChampDeMarsTrainPlay.jpg

EiffelTowerChampDeMarsPlay.jpg

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.