ELEMENTS™ ESSENTIALS

Essensen af leg

Nogle gange har børn brug for et sted at brænde energi af og udforske deres fysiske evner gennem leg. ELEMENTS™ ESSENTIALS er alt hvad du behøver for at skabe en sjov og fysisk udviklende legeplads for børn i alle aldre. Redskaberne er fyldt med fysisk leg, der tager udgangspunkt i klassiske legeaktiviteter som at kravle gennem, klatre op og rutsje ned, hvilket bidrager til at børnene leger længere og udvikler sig fysisk.

Med udgangspunkt i vores nye ELEMENTS™-serie, har ELEMENTS™ ESSENTIALS et flot og tiltrækkende udseende og en struktur af høj kvalitet med attraktive garantibetingelser. Alle kan være med når det gælder ELEMENTS™ ESSENTIALS som passer til de fleste budgetter. Udforsk vores katalog og se dine muligheder.

 

UDFORSK ELEMENTS™ ESSENTIALS KATALOGET HER

Elements essentials insert.png

Baseret på premium design

Elements_Essentials_horisontal1.jpg

Med udgangspunkt i vores nye ELEMENTS™-serie, har ELEMENTS™ ESSENTIALS et flot og tiltrækkende udseende og en struktur af høj kvalitet med attraktive garantibetingelser.

Leg for alle aldre

Elements_Essentials_horisontal2.jpg

ELEMENTS™ ESSENTIALS passer til børn i alle aldre og sikrer deres udvikling. Design din legeplads så den passer til de yngste med redskaber målrettet børn fra 2 til 5 år, eller sammensæt redskaberne så de er målrettet de lidt ældre børn fra 5 til 12 år. Helt ekstraordinært for ELEMENTS™ ESSENTIALS serien kan du også vælge redskaber som passer til en større målgruppe, nemlig børn fra 2 til 12 år.

Muligheder for tilvalg

Elements_Essentials_horisontal3_wroof.jpg

Alle ELEMENTS™ ESSENTIALS strukturerne fås med eller uden tag, eller med et solsejl. Alle strukturerne fås tilmed i tre forskellige farver og passer ind i ethvert miljø.