Entreprenører

Stedet, brugergrupperne, designet og kreativiteten bestemmer hvordan den enkelte udendørsløsning tilbyder leg og aktivitet. Med rigeligt af muligheder i KOMPAN sortimentet og muligheden for at specialdesigne løsninger, vil hver løsning være skræddersyet og unik. Fordi KOMPAN er tilstede over hele verden, har vi udviklet en bred vifte af projekter og løsninger over alt i verden sammen med lokale entreprenører.

Vi starter med et løfte om at opretholde den højeste standard – både når det gælder sikkerhed og kvalitet. Vi understøtter dette løfte med særdeles omfattende kvalitets- og sikkerhedscertificering og den bedste garanti på markedet.

Det er nemt at finde og bestille reservedele igennem vores online reservedelsportal. Du kan bruge delens nummer, produktets navn eller blot tage et billede af produktet.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.