Epilepsihospitalet Filadelfia

Epilepsihospitalet Filadelfia

Leg som en del af behandlingen

Filadelfia Epilepsihospital er et unikt hospital. Hospitalet har landets førende eksperter inden for behandling og diagnosticering af børn med epilepsi og følgesygdomme heraf.

Hospitalet fik i 2018 tildelt et beløb fra en dansk fond til at opføre en stor udendørs legeplads omkring hospitalet.  Legepladsen er blevet bygget for at skabe et naturligt miljø udenfor hospitalets mure. Her kan børnene lege, bruge deres sanser, og samtidigt give læger og sygeplejesker mulighed for at observere og behandle børnene på en mere naturlig måde.

123 legeredskaber på 2.400m2

Det imponerende nye legeområde indeholder ikke mindre end 123 inkluderende legeredskaber, nøje udvalgt for at tilbyde leg for børn i alle aldre og evner. Børnene som kommer til hospitalet har meget forskellige grader af epilepsi og derfor også forskellige kompetencer. Derfor er legepladsen designet så den indeholder en bred vifte af legeaktiviteter som er opdelt i zoner for at sikre at alle børn bliver inkluderet i legen. 

Designet til at inkludere alle

Designet til at inkludere alle

Det nye legeområde "Jump Out" inkluderer børn på alle niveauer og opfordrer dem til at glemme deres sygdom for at gøre hvad de gør bedst: at lege!

Alle de 123 legeredskaber er nøje blevet placeret så de passer til børnenes individuelle niveauer. Legeredskaber som kørestolsgyngen, sansehaven og strukturer med ramper sikrer, at selv børn med handicap er inkluderet i legen.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Legepladsen gør det muligt for børnene at lege sammen. Det kunne de ikke før. Det gør mig utroligt glad.

Martin Beck Iversen

Far

Legepladsen gør det muligt for børnene at lege sammen. Det kunne de ikke før. Det gør mig utroligt glad.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.