Espira Vuggestue, Norge

En hårdfør legeplads til et udfordrende klima

I Bergen i Norge har de flere regnfulde dage end nogen anden by i verden. Faktisk regner det 240 dage om året. Det er to ud af tre dage! Espira i Bergen ønskede sig en legeplads, der ville glæde børnene og være hårdfør nok til at modstå det udfordrende klima.

De ønskede sig også noget, som ville supplere den smukke natur, der lå omkring vuggestuen. Landskabsarkitekterne blev imponeret af vores Robinia-sortiment. Robinia er et miljømæssigt bæredygtigt og holdbart stykke træ, og det er det kernemateriale, der bruges i vores naturlegepladser. Efter flere regnfulde sæsoner står naturlegepladsen stadig utroligt flot, og tiltrækker de unge i Bergen og ser så godt ud som den gjorde på dag et.

Bliv klar til børnehaven med leg

Når man klatrer træner man sine muskler og motoriske færdigheder såsom krydskoordination. Det dobbelte legetårn med broen imellem er fyldt med sjove klatreudfordringer der stimulerer børn på tværs af alder og evner. Butikken og båden inspirerer til forskellige rollelege og social interaktion mellem børnene. Begge er utroligt tilgængelige og inkluderende da børnene let kan komme til begge legestrukturer.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Espira daycare_HorizontalSection.jpg

Det er konstant fugtigt men der er ingen tegn på råd. Det er en af de gode egenskaber ved Robinia. Det er perfekt til våde klimaer.

Ernst Frederik Nygaard 

Distriktschef

Espira Vuggestue, Norge

Vesterlandet, Bergen 5170, Norge