Finsbury Park, London

Nyt aktivitetsområde til at fejre 150 år gammel park

Findes der en bedre måde at fejre en 150 års fødselsdag på end med et ekstraordinært legeområde til hele samfundet. Finsbury Park i London ønskede at lave et legeområde til samfundets ældre børn, der skulle åbne på dens 150 års fødselsdag. Som midtpunkt blev Super Frisbee'en placeret i midten af det store legeområde, og det var den første af sin slags i England. Den har været ekstrem populær, og to minutter inde i åbningsceremonien var der et barn på hver vandret overflade af legepladsen - og siden da har den aldrig været tom.

Da byrådet i Haringey indså, at det var lang tid siden, de selv havde været børn, besluttede de at konsultere de lokale skolebørn for at imødekomme deres legeønsker for det nye legeområde. Så de inviterede flere af Storbritanniens førende legevirksomheder til at designe aktivitetsområder baseret på deres feedback. Vinderen, KOMPAN, designede en unik legeplads, der imødekom alle de lokale børns ønsker.

Legefunktioner der imponerer ældre børn!

Med sit majestætiske udtryk og uendelige klatremuligheder vil Super Frisbee med det samme imponere både børn og deres forældre. De store masker kan både klatres på eller kravles igennem, hvilket er med til at træne propriosception og rumfornemmelse. At gynge på en Cocowave Pendulgynge tilskynder social interaktion i form af forhandling og samarbejde, som er vigtige sociale færdigheder, børn skal lære. Derudover træner børn deres muskelstyrke og balance, mens knogletætheden bliver bygget, når de hopper af gyngen. Udover at træne børns rumfornemmelse kræver den store kabelbane kompromis og at vente på tur, som er vigtige sociale og emotionelle færdigheder.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Finsbury_HorizontalSection1.jpg

Så snart jeg klippede snoren, bombarderede de mig, skubbede mig til side og løb om kap for at komme først ind... Og siden da har der aldrig været tomt!

Kirsten Hearn 

Medlem af byrådet

Haringey Byråd

Finsbury Park, London

Greater London , London N4 1BZ , Storbritannien