Rigtig fitness - udendørs

En ny virkelighed kræver nytænkning

Fitness- og træningscentre landet over mærker et enormt pres og er oppe mod en ny og begrænset virkelighed. Men hvordan motiverer I jeres medlemmer til at komme tilbage, når restriktionerne lempes?

En ny virkelighed kræver nytænkning og en ny tilgang til indendørs træning. Ved at etablere et udendørs fitnessområde med udstyr af samme høje kvalitet som indenfor, kan I udvide jeres samlede træningsareal og tilbyde jeres medlemmer attraktivt udendørs træning.

Et af Europas største fitnesscentre, Freilassing Sportpark, har etableret et udendørs træningsområde som et supplement til deres indendørs træningsfaciliteter. Deres udendørs træningsområde har på kort tid vist sig at være en enorm konkurrencefordel for fitnesscenteret og hjælper med at fastholde medlemmerne.

Har I brug for sparring og rådgivning?

Jeg tilbyder gerne min hjælp til, hvordan du kan sikre dit træningscenters overlevelse og fremtidige vækst i denne nye virkelighed.

Min rådgivning er baseret på min viden og erfaring som ejer af et træningscenter, personlig træner, fysioterapeut og som konceptudvikler på vores udendørs fitnessløsninger. Jeg har sammenlagt mere end 20 års erfaring inden for trænings- og fitnessindustrien.

Send mig en e-mail og lad os tage et kort og uforpligtende møde, hvor vi kan snakke om dit træningscenter og de udfordringer, du står overfor. Jeg vil give råd og vejledning samt mit perspektiv på, hvordan du kan tage dit center til det næste niveau.

 

Fitness i fremtiden

Skab et komplet udendørs træningsområde

Cardio

Commercial_horisontal1.jpg

Justerbart udendørs cardio-udstyr som er lige så godt og effektivt som det, du bruger indendørs.

Cross Training

Commercial_horisontal3.jpg

Funktionelt og justerbart Cross Training-udstyr som kan bruges individuelt, på hold eller med en personlig træner.

Street Workout

Commercial_horisontal2.jpg

Barer og bænke til klassisk træning og fitness, men som også giver mulighed for Street Workout og parkour.

Bootcamp

Horisontal_bootcamp_web.jpg

Stativer til et funktionelt træningsområde med barbells, battle ropes, træning med elastik og suspension trainers.

Fitness i fremtiden

Godt udendørs fitnessudstyr

Markedet for udendørs fitnessredskaber er desværre fyldt med det, vi betegner som ineffektiv fitness – redskaber som ligner rigtigt fitnessudstyr, men som ikke tilbyder en reel træningsoplevelse. Vi producerer og leverer reelt fitnessudstyr, som tilbyder den samme mulighed for intense og udfordrende træningspas, som man forventer af indendørs udstyr.

Hvordan kan vi være sikre på det?

Vi forsker i og brugertester alt vores udstyr for at sikre os, at det lever op til de højeste standarder. For eksempel har vores Cardio-udstyr justerbar modstand med et intelligent indbygget system, som tilpasser sig styrken og konditionen hos brugeren. Brugerens puls holdes dermed på minimum 65% af sin maksimale puls gennem hele træningen.

Se, hvordan vores KOMPAN Fitness Institute tester vores udstyr i samarbejde med Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet.