Netrammer

Et univers af tredimensionel leg

COROCORD Netrammer – er en splinterny produktlinje af innovative reb legestrukturer. Produkterne kan tilpasse i høj grad via topmoderne teknologi. Brugertilpasningen kan f.eks. være med tilføjelse af membraner, fantasifulde temaer, ekstra legeelementer og farver. Serien tilbydes i fem forskellige designs, der alle kan udbygges fra basisstrukturen til en avanceret fuldendt legeløsning med masser af legelementer og fantasifulde temaer.

I netrammerne finder man et tredimensionelt reb-legemiljø, hvor børn frit kan bevæge sig, lege og interagere i alle retninger. Når børn navigerer og orienterer sig i netrammen, træner og bruger de deres logiske sanser, og når de hopper fra et reb til et andet trænes barnets evner for krydskoordinering og deres kropsstyrke. 

 

Vist på billedet til højre: Dragite dragonite med tematisering og tilføjelser. Nettet bliver til en grøn drage.

Vist på billedet under: Circite Flowite og Medite med ekstra legeelementer. 

      circite_flowite.jpg                     Medite_add_on.png

Inklusion i legen

De mange aktiviteter og adgangspunkter i børnehøjde, bydes der op til leg for grupper af forskellige aldre og evner. Yngre børn har plads til rolig leg nedenunder, samtidig med de interagerer med de ældre børn der klatrer over dem. 

Børn med handicap bliver også en del af legen, da de kan komme helt tæt på rammen med kørestole og lege med fra siddende stilling. På Circite Flowite ovenover, tilbydes der leg med manipulerbare elementer som hængekøjer, Super trekanten og lydblomster..

Det gennemsigte design, gør legen overskuelig, og giver børnene en følelse af at de er en del af legen der foregår I resten af strukturen. De kan se, følge med og kommunikere med venner der leger over dem. 

Netrammer

Vælg din drage

Få mere legeværdi ud af den tilgængelige plads ved at tilpasse med legeelementer og udbyg basis strukturen til et fantasifuldt personligt legemiljø. Metoden er eksemplificeret med en af vores ideer til Dragite strukturen herunder:

Dragite_webgraphic_1600x500.png

1. Dragite kernestrukturen: Dragen sover. Tør du vække den? 

2. Dragite med membrane: Dragen rumsterer fra sin søvn. Membranerne i dragens hjerte skaber mere sjov midt i. Membranerne fungerer bl.a. som små reder til social leg. 

3. Dragite med membransti: Stien stimulerer fysisk leg under klatring.

4. Dragite med tilføjelser: Dragen svinger med halen. Klatrenettet stimulerer fantasien og giver ekstra plads og muligheder til leg, og lader flere børn være med i legen samtidigt. 

5. Dragite Dragonite: Dragen er vågen og strækker sig efter sin søvn! Her kan der klatres og leges rollelege. Tilpas efter behov og vælg hvilken farve din drage skal være!

Tilgængelig i fem gennemsigte kerne strukturer 

Netrammerne er tilgængelige I fem forskellige kerne strukturer, der er fra 3 til imponerende 6,4 meters højde. Byg ud fra kernen og tilpas dem derefter med ekstra legeredskaber og temaer for at skabe en personlig og sjovere legestruktur. Scaling_Frame_Nets_w_dimensions.jpg  

Leg uden for de vante rammer

Corocord Frame Nets er velegnede til alle aldersgrupper. Om det er til skolegården, parker eller vuggestuer er Nettet som en magnet for børn. 

Frame Net strukturer bruger meget lidt plads, og byder på en enorm legeværdi. Derved er de nemme at få passet ind i ethvert legeområde. Her er leg i alle dimensioner og man kan se børnene grine, mens de klatrer, udforsker og opfinder deres egen sjov på et Frame Net. 

Corocord_Netrammer_Preschool-Favourites_Cubite.jpg

Corocord_Netrammer_KingdomAndKastle_Dragite.jpg

Corocord_Netrammer_Schoolyard-Magnet_Maxite-with-Theme.jpg

Flotte farvetemaer fra rummet

Vi har valgt fem standard farvetemaer til COROCORD Netrammer, med temaer inspireret fra vores solsystem. Temaerne bruger skarpe farver der appellerer til børn i alle aldre. Derudover er farverne udvalgt til at give et flot æstetisk sammenspil med hinanden. 

Frame nets colour options webgraphic_1600x830.png

Relaterede nyheder