Freilassing Sportspark

Den største udendørs fitnesspark i Europa!

"Sundhed er det vigtigste i livet" er et af Max Aichers hovedprincipper, og en ny måde at fremme dette på er kommet til live med et stort udendørs fitnesscenter i Freilassing Sportspark.

Hovedidéen til udendørsanlægget var at skabe et område, der afspejler træningsmulighederne og fleksibiliteten i det indendørs fitnesscenter. Udformningen af den nye udendørs fitnesspark har løst opgaven, og i dag får alle medlemmer mulighed for at dyrke sport ude om foråret og sommeren, når vejret er godt.

Se hvordan parken ser ud i videoen herunder og hør hvordan lederen af sportsparken ser de nye muligheder.

Nr. 1 inden for sport

Freilassing Sportspark er det førende sports- og fitnesscenter i regionen. Mål et er at sprede sundhed og velvære blandt alle. Besøg deres hjemmeside for at se mere - Klik hér.

Se videoen herunder fra den store åbning af den udendørst fitnesspark.

Sport i fire zoner

Den udendørs fitnesspark er opdelt i fire zoner. Hver zone tilbyder forskellige typer fitness og på den måde er parken målrettet til alle. Der er en zone med street workout hvor topatleter kan udøve calisthenics. Der er en zone med cross training og en med bootcamp training, hvor begyndere, seniorer og endda handicappede kan træne. Den fjerde zone er ledig plads til udendørs yoga eller dansetimer.

Samlet set er parken på størrelse med en fodboldbane, men kapaciteten er meget større. Mere end 150 personer kan træne på samme tid.

Fysisk

Freilassing-concept.jpg

Fra koncept ->

Freilassing-construction.jpg

-> til installation ->

Freilassing-realisation.jpg

-> til et funktionelt fitnessområde

Jeg kan kun anbefale det til alle. Det er ikke bare en trend. Parken er vanedannende!

Michael Gillitz

Leder af sportsparken

Freilassing Sportspark

Freilassing Sportspark

Bavaria, Freilassing 83395, Tyskland