Frimley Lodge Park Legeplads

Renoveret legeplads gør parken attraktiv for alle

Frimley Lodge Park imponerer alle lige fra småbørn til børn i skolealderen - også forældre. Med legepladsens mange forskellige aktiviteter er der noget for enhver smag, selv børn i skolealderen, der ofte synes legepladser er for barnlige. Det er virkelig en legeplads for hele familien, der får børnene til ville komme tilbage igen og igen.

Børn på skoler i nærheden har spillet en vigtig rolle i valg af legepladsen. Børnene blev bedt om at vælge deres yndlingsredskaber, og til sidst var KOMPANs børnenes favorit! Legepladsen er også et stort hit hos forældrene, da det åbne layout giver dem mulighed for at holde øje med deres børn fra næsten overalt i parken.

KOMPAN Play Institute har besøgt Frimley Lodge Park for at studere brugen af legepladsen.

Klik og læs mere om studiet

Leg for alle aldre og evner

Legepladsens store slot giver børnene et væld af legeaktiviteter, der stimulerer både deres fysiske færdigheder og kognitive færdigheder, i en fantastisk varieret legestruktur med kanoner og skattekister. Slottet har en indgang, der gør det muligt for børn i alle aldre og evner at lege med. Men det har også et klatrenet, der giver en mere udfordrende indgang. Den spændende rutsjebane hjælper børn med at udvikle deres vestibulærsans. Den dobbelte svævebane giver børnene mulighed for at konkurere, hvor de kan udfordre hinanden i at nå enden først. Svævebanen hjælper med at udvikle børnenes social-emotionelle færdigheder, såsom samarbejde og at give plads. Tipi karusellen giver børn med handicap social og fysisk leg, mens de ligger, sidder eller står. Rullestolskarusellen giver alle muligheden for at snurre rundt. Snurrebevægelserne træner balance og vestibulærsansen.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Frimley_Horizontal.jpg

Frimley_Horizontal3.jpg

Frimley-Horizontal2.jpg

Vi kommer igen i dag. Og vi vil være her i næste uge og ugen efter.

Hayley Auton 

Mor

Frimley Lodge Park legeplads

Sydøst, Mytchett , England